** Batman Petrolspor, Çarşamba günü deplasmanda karşılaşacağı Gölcükspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı-Beyazlılar, ligdeki şansızlığına son vermek istiyor

“HER MAÇ ARTIK FİNAL”
3. Lig temsilcisi Batman Petrolspor, Çarşamba günü çıkacağı Gölcükspor deplasmanına hazırlanıyor. Tesislerin yanı sıra Pazar günü de şehir stadyumunda çalışan Kırmızı-Beyazlılar, Teknik Direktör Bülent Demirkanlı yönetiminde taktik çalıştı. Ligde alt sıraları yakından ilgilendiren maçta ekiplerine güvendiklerini belirten Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş: “Takımımızda uyum sorunu aşılıyor. Teknik heyet ve futbolcularımıza güveniyoruz. Ligde artık her maç final. Gölcükspor maçı da bunlardan biri. Ligdeki şansızlığımızı kısa sürede kıracağımıza inanıyorum” dedi.

6 PUANLIK MAÇ DEĞERİNDE
Petrol’ün rakibi Gölcük, ligde 22 puanla 11. sırada bulunuyor. 19 Puanla bir basamak küme düşme hattının üzerinde bulunan Petrolspor ise zorlu maçı kayıpsız atlatmak istiyor. Deplasmanda alacakları bir galibiyetle 6 puanlık avantaj elde edebileceklerini dikkat çeken Akbaş: “Grupta her takım her takımı yenebilecek durumda. İkinci yarı maçlarının telafisi zor. Bu nedenle artık hem iç sahada hem de deplasmanda istediğimiz sonuçları almalıyız” diye konuştu. (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim