**Haftayı üç puanla kapatan Batman Petrolspor, Çarşamba günü İzmir ekibi Karşıyaka deplasmanına çıkacak. Daha sonra iki iç saha ve iki deplasman maçlarına çıkacak Kırmızı-Beyazlılar, küme düşme hattından uzaklaşmak için kalan maçları kayıpsız atlatmayı hedefliyor

LİGDE SON MAÇLAR
3. Lig 3. Grupta 32 puanla 12. Sırada yer alan Batman Petrolspor, Çarşamba günü Karşıyaka deplasmanına çıkacak. Ligin son beş haftasına girilirken Kırmızı-Beyazlılar iki iç saha iki deplasman maçına çıkacak. Karşıyaka maçı sonrası iki haftalık aranın ardından sahasında grubun güçlü ekibi İçel İdmanyurdu’nu konuk edecek olan Petrol, 21 Nisan’da ise Şile Yıldız deplasmanına çıkacak. 25 Nisan’da ise Kırmızı-beyazlılar sahasında Altındağspor ile karşılaşacak. Ligin son maçları ise 1 Mayıs’ta oynanacak. Bu tarihte Petrolspor, Osmaniye deplasmanına çıkacak.

HER MAÇ FİNAL
Kalan her maçın final havasında olduğunu belirten Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş ise şunları söyledi; “Son galibiyetimizle ligde nefes aldık. Tehlikeli bölgeden bir adım daha uzaklaştık ama lig henüz bitmedi. Kritik maçlarımız var. Artık her maç bir final. Öncelikle Karşıyaka  maçını kayıpsız atlatmak istiyoruz. Daha sonra iç sahada maçımızı da galibiyetle kapatırsak önemli ölçüde küme düşme hattından uzaklaşacağız. Kalan maçlarımızı sorunsuz atlatacağımıza inanıyorum.” (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim