** Futbol Federasyonu Başkanının Kulüp Başkanlarıyla yarın yapacağı toplantıdan sonra Teknik Direktör sorununu da çözeceklerini belirten Petrolspor Kulüp Başkanı Aydın Gülmez; “10’a yakın Teknik Direktörle görüştük. Hafta içinde kararımızı vereceğiz” dedi.
“HAKEMLERDEN BİZİM DE CANIMIZ YANDI”
Batman’ın 3.lig temsilcisi Petrolspor, yeni teknik direktör sorununu hafta içinde çözecek. Yarın Futbol Federasyo Başkanı Yıldırım Demirören’in Riva tesislerinde Kulüp Başkanlarıyla düzenleyeceği toplantıya katılacak olan Kırmızı-Beyazlı ekibin Kulüp Başkanı Aydın Gülmez; “Bazı sorunlarımızı Futbol Federasyonuna anlatacağız. Yeni Diyarbakırspor’un gündeme getirdiği ‘ligden çekilme’ meselesi de Federasyonun gündeminde olacak. Ancak bizim de son dakikalardaki penaltılardan canımız yandı. Ligden çekileceğiz diye nutuk atmadık. Fakat hakemlerin bölge takımlarına karşı daha hoşgörülü olmalarını da istiyoruz. Yarın ki toplantının ardından Batman’a gelip transfer çalışmalarımıza başlayacağız” diye konuştu. 
“KALİTELİ HOCALARLA GÖRÜŞÜYORUZ”
Yeni Teknik Direktör konusunda da karar aşamasında olduklarını ifade eden Kulüp Başkanı Gülmez, sözlerini şöyle sürdürdü; “10’a yakın Teknik Direktörle görüştük. Kendilerini kanıtlamış hocalarla görüşmelerimiz oldu. En son kararı verecek olan benim. Transferde aceleci olmayacağız. Aralarında grubumuzun bazı tecrübeli teknik direktörlerin yanı sıra Tarık Yurttaş, Orhan Kapucu ile 10’a yakın teknik direktörün görüşünü aldık. Hafta sonuna kadar yeni teknik direktörümüzle anlaşacağız. Transferleri de yeni hocamızın görüşleri doğrultusunda gerçekleştireceğiz. Geçen sezon yaşadıklarımızdan ders çıkarıp daha iyi bir takımla taraftarlarımızın karşısına çıkacağız.”

Editör: TE Bilişim