** Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Aydın Gülmez, yeni teknik direktörlerini hafta sonuna kadar belirleyeceklerini söyledi.

“YENİ HOCAYA BEN KARAR VERİRİM”

Transfer çalışmalarına yeni teknik direktörle başlayacak olan Batman Petrolspor’da gözler Kulüp Başkanı Aydın Gülmez’e çevrildi. Kırmızı-beyazlı ekibin yeni teknik direktörüne kendisinin karar vereceğini belirten Gülmez: “Yeni sezonda ekibimizi çalıştıracak Teknik Direktöre ben karar vereceğim. Ne yönetim ne de başkasının önerisiyle yeni hocamızı belirlemiyoruz. Bu kararda söz sahibi benim. Son iki hafta içinde 10 isimle görüştük. Artık karar aşamasındayız” dedi.

SAĞLIKLI TRANSFERLER YAPILACAK

Geçen yılın hatalarından ders çıkardıklarını da kaydeden Başkan Gülmez, şöyle devam etti: “Geçen yıl düştüğümüz yanlışlıklara asla bir daha düşmeyeceğiz. Güçlü bir Petrolspor için ne gerekiyorsa yapacağımızdan Batmanlı futbolseverlerin kuşkusu olmasın. İstanbul’daki çalışmaları tamamlayıp, Batman’a dönüyorum. Hafta sonuna kadar yeni teknik direktörümüzü açıklayacağız. Sağlıklı transferlerle yeni sezona yönelik hazırlıklarımızı tamamlayacağız.”

Editör: TE Bilişim