**3. Lig’de ilk devre, hafta sonu oynanacak maçlarla sona erecek. Yeni oluşumla güç toplayan Batman Petrolspor, Pazar günü sahasında Yazgatspor 1959’u konuk edecek. Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş: “Tüm futbolseverleri kritik maçta yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

YAVUZ, TAKIMIN BAŞINDA
Geçen hafta deplasmanda Muğla’yı deviren Batman Petrolspor, ilk devrinin son maçında sahasında Yozgatspor 1959’u ağırlayacak. Ligin dibinden kurtulmak isteyen Kırmızı-beyazlılar, rakibini devirerek nefes almak istiyor. Yeni Teknik Direktör Ahmet Yavuz’un da takımın başında çıkacağı Petrol’e, taraftarların da tam destek vermesi bekleniyor. Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş, zorlu maça tüm Batmanlı futbolseverleri beklediklerini söyledi.

MAÇIN BAŞLAMA SAATİ; 13.00
Petrolspor Basın sözcüsü işadamı Emin Çelik ise Pazar günü saat 13.00’te oynanacak karşılaşmanın önemine değinerek: “Ligin ilk yarısının son maçını kendi sahamız ve seyircimiz önünde Yozgatspor ile yapacağız. Bu maçta herkesi ve herkesimi maça davet ediyorum. Takımımız galip geldiği takdirde devre arasına moralli girecektir. İkinci yarıda ise yapılacak transferlerle daha güçlü bir Petrolspor sahada olacak” dedi.

TARAFTARLARA TEŞEKKÜR ETTİ
Taraftar gurupların birleşmesini olumlu bulduklarını da kaydeden Basın Sözcüsü Çelik, şöyle devam etti: “Mesele Batman olunca taraftar guruplarının birleşmesi sevindiricidir. Taraftarlarımızdan ricamız maçlarımıza gelip 90 dakika boyunca takımlarını desteklesinler. Hep beraber Petrolspor’un hak ettiği yere gelmesi için el ele vermeliyiz.” (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim