Baman Petrolspor kampından notlar!

KAMP GÜNLÜĞÜ!

** İzmit’te lige hazırlanan Batman Petrolspor’da çalışmalar aralıksız devam ediyor. Kırmızı-Beyazlı ekibin teknik heyeti, yönetimden transfer istedi.

İNEGÖL KARŞISINDA
Kırmızı-beyazlılar, dördüncü hazırlık maçını bugün Bursa-İnegölspor ile gerçekleştirecek. Kırmızı-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Hacı Güldalı, tüm futbolculara şans vermeyi planlıyor. Futbolcuların performanslarını bir kez daha görme şansı bulacaklarını belirten Kırmızı-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Hacı Güldalı; “Dördüncü hazırlık maçımızı bugün İnegölspor ile yapacağız. Hazırlık maçlarında skordan öte sergilenen futbolu önemsiyoruz. Takımın transfere ihtiyaç olup olmadığını, nerede eksiğinin olduğunu tespit etmeye çalışıyoruz. Sezona hazır girmek için işi sıkı tutuyoruz” dedi.

DEFANS VE FORVET EKSİĞİ
İzmit-Kartepe’de 12 gündür lige hazırlanan Batman Petrolspor’da hazırlık maçlarında defans ve forvet lig öncesi umut vermiyor. Hazırlık maçlarını izleyen bazı antrenörler, takımın özellikle iki mevkide sıkıntı yaşadığını dile getirdi. Gol yollarında son vuruşları iyi yapacak bir santrafor ile defansta iyi savunma yapacak tecrübeli bir futbolcuya ihtiyaç duyan Kırmızı-Beyazlılar, hazırlık maçlarında lige hazır olmadığının mesajını verdi.

VOLKAN AYRILDI
Pursaklarspor formasını geçen sezon giyen ve geçen hafta Petrolspor kampına dahil olan Volkan ile anlaşma sağlanamadı. Defans elemanı Volkan, istediği yüksek ücret nedeniyle Kırmızı-Beyazlı ekiple yollarını ayırdı. Kulübün bütçesini göz önünde bulundurduklarını belirten Kırmızı-Beyazlı ekibin yöneticileri; “Takımın bir politikası var. Bütçede açık vermek istemiyoruz”  dediler.

FORMA ASLANIN AĞZINDA!   
İzmir-Kartepe’deki kampın en hırsı futbolcularının başında Emrah, Emre, Akif, Serdar, Ersin, Ömer, Umut ve Şirin yer alıyor. Formayı kapmak için sıkı çalışan futbolcuların performansı kamptaki forma rekabetini de kızıştırdı. Teknik heyetin gözüne girebilmek için futbolcular günde çift idmana rağmen varını yoğunu ortaya koyuyor. 

Editör: TE Bilişim