**2022-2023 Sezonu TFF 2. Lig gruplarında yer alacak takımlar yapılan kura çekimi ile belirlendi. 2. Lig’in yeni ekibi Batman Petrolspor, ‘Beyaz’ grupta yer aldı.

MAÇLAR 27 AĞUSTOS’TA BAŞLIYOR
2. Lig ve 3. Liglerde grup kuraları, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde çekildi. TFF 2. Lig, Beyaz ve Kırmızı Grup olarak iki gruba ayrılırken, Kırmızı Grup’ta 20, Beyaz Grup'ta 19 takım yer alıyor. TFF 2. Lig'de müsabakalar, 27-28 Ağustos 2022 tarihlerinde oynanacak maçlar ile başlayacak ve normal sezon 29 Nisan 2023'te sona erecek. Petrolspor Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş’ın kura çekimine katıldığı Petrolspor, zorlu grupta yer aldı. Kurayı değerlendiren Kulüp Başkanı Akbaş; “İki grup da dengeli gözüküyor. Kura çekimleri hayırlı olsun” dedi.

KÖKLÜ TAKIMLAR BEYAZ GRUPTA
Bursa, Amed ve Şanlıurfa gibi ekiplerin yer aldığı Beyaz Grup şöyle; “-Batman Petrolspor A.Ş., Afjet Afyonspor, Amed Sportif Faaliyetler, Anagold 24 Erzincanspor, Ankaraspor, Arnavutköy Belediye, Bayburt Özel İdarespor, Düzcespor, Bursaspor, Çorum FK, Esenler Erokspor, Nazilli Belediyespor, Isparta32spor, İnegölspor, Menemenspor AŞ, Sivas Belediye, Somaspor, Şanlıurfaspor, Tarsus İdman Yurdu.” (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim