**3. Lig 3. Grupta mücadele eden Batman Petrolspor amigosu Mehmet Gülsever'in, kızları Kader, Melek ve Özlem, 1955 Batman Belediyespor Bayan Futbol takımını sırtlıyor. 

**Bir süre önce görevden uzaklaştırılan Belediye Eş Başkanı Sabri Özdemir, amigo Mehmet Gülsever’i kutladı. Özdemir;  “Kızlarına futbol sevgisini aşılayan örnek babayı kutluyorum” dedi.

FUTBOLDA KADIN DEVRİMİ
3. Lig 8. Grupta mücadele eden Batman Belediyespor Kadın futbol takımında Gülsever kardeşlerin fırtınası esiyor. Kader, Melek ve Özlem Gülsever kardeşler, Turuncu-Mavili ekibin değişmez 11 arasında. 3 Kızının futbola olan tutkusuna dayanamayan 60 yaşındaki amigo Mehmet Gülsever; “Kızlarımla gurur duyuyorum. Yıllarca Batman’ın tek profesyonel takımı olan Petrolspor’u hep tribünde destekledim. Şimdi de kızlarımın başarısı için tribündeyim. 3’ü de Liseye giden kızlarım hem eğitimlerini aksatmıyor hemde sahada takımlarının başarısı için mücadele veriyor” diye konuştu.

EŞ BAŞKAN KUTLADI

1955 Batman Belediyespor kadın futbol takımında forma giyen üç kız kardeşin babasını kutlayan ve bir süre önce görevden uzaklaştırılan Batman Belediye Eş Başkanı Sabri Özdemir; “Batman’ın yeşil sahalarında güzel görüntüler yaşanıyor. Kadın futbolcularımıza imkanlarımız ölçüsünde desteğimiz sürecek. Takımımızın yer aldığı grupta iddialıyız. Batman’daki maçlarımıza kadınlar kadar erkek seyirciler de geliyor. Ailelerin kız sporcularına olan destek bizi de mutlu ediyor. İnadına kadın inadına futbol diyoruz” dedi.  
“AİLECE FUTBOL TUTKUNUYUZ”
Kızlarını yeşil sahada görmekten mutlu olduğunu belirten amigo Mehmet Gülsever şöyle konuştu; “Ailece futbol tutkunuyuz. Yıllarca Batman Petrolspor amigoluğu yaptım. Şimdi de kızlarımın forma giydiği 1955 Batman Belediyespor Kadın Futbol takımının maçlarını kaçırmıyorum. Kader, Melek ve Özlem’le evde, başta Avrupa olmak üzere Türkiye liglerindeki maçları izliyoruz. Kızlarımın hayali Milli takım forması giymek. Baba olarak üzerime düşeni yapıyorum. Kızlarıma her türlü desteği veriyorum.”
Editör: TE Bilişim