**Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün bu yıl yaptırdığı Gercüş, Kozluk ve Beşiri futbol sahalarının modern görünümü dikkat çekiyor…

İLÇELERE MODERN TESİSLER

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, ilçelere kazandırdığı modern futbol sahalarıyla futbolseverlerden tam puan aldı. Gercüş, Kozluk ve Beşiri futbol sahalarının bitmesiyle gençler futbolla buluştu. Tesislerde cafeden, bayan hakem odasına kadar birçok imkanın bulunmasının önemli olduğunu belirten sporseverler; “Gercüş, Kozluk ve Beşiri futbol sahaları mükemmel oldu. Modern tesisler ilçelerin ihtiyacını karşıladı” diye konuştular.

TEK SIKINTI ÇEVRE DÜZENLEMESİ

Tesislerdeki tek sıkıntının çevre düzenlemesi olduğunu belirten sporseverler; “Batman’ın ilçeleri yıllar sonra ilk kez futbol sahasına kavuştu. Emeği geçen başta Maliye Bakanımız sayın Mehmet Şimşek, Valimiz sayın Yılmaz Arslan ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yöneticilerine teşekkür ederiz. Tek sıkıntı çevre düzenlemesi. Vali Yılmaz Arslan’ın destekleriyle ilçelerdeki tesislerin çevre düzenlemesi de bittiğinde gençler sıkıntısız tesislerde daha rahat maç oynanacak” dediler.

Editör: TE Bilişim