**Uzun süredir İzmit’e yerleşen Batmanlı işadamı İrfan Güneş, hafta sonu Darıca Gençlerbirliği’ne konuk olacak Batman’ın 3.lig temsilcisi Petrolspor’un deplasman masraflarını ikinci kez üstlendi.


“KULÜBÜMÜZÜN YANINDAYIZ”
Play-Off’ta olup olmayacağı Pazar günkü Darıca Gençlerbirliği maçında kaderi belli olacak olan Batman Petrolspor’a, bir destek de örnek işadamı İrfan Güneş’ten geldi. Pazar günü oynanacak maç öncesinde 24 kişilik Kırmızı-Beyazlı kafileyi Kocaeli’nde ağırlayacak olan işadamı Güneş, geçen yıl yaptığı jestin aynısını bu yıl da gerçekleştiriyor. Kırmızı-Beyazlı ekibin yanında olduklarını kaydeden işadamı Güneş; “Şehrimizin tek bir profesyonel ekibimiz var. O da Petrolspor’dur. Geçen yıl büyük bir talihsizlik sonucu Play-Off’ta ikinci ligi kaçıran Kırmızı-Beyazlı ekibimizin bu yıl tekrar Batman’a play-off heyecanı yaşatacağına inanıyorum” dedi.

MASRAFLARI KARŞILADI
İzmit deplasmanına umutlu çıkan Batman Petrolspor’u ağırlamayı bir görev bildiğini söyleyen örnek işadamı İrfan Güneş, sözlerini şöyle sürdürdü; “Son haftalarda özellikle sahasında puan ve puanlar kaybeden Petrolspor play-off yarışında yara aldı. Ancak henüz her şey bitmiş değil. Hafta sonu konuk etmeyi bir görev bildiğim ekibimizin, Darıca Gençlerbirliği karşısında galibiyetle ayrılacağına inanıyorum. Maç öncesinde İstanbul ve Kocaeli’ndeki Batmanlıların da karşılaşmayı izlemeleri için çağrıda bulunduk. Hafta sonu Kocaeli’nden Batman’a anlamlı bir galibiyeti armağan edeceğine inandığım futbolcu ve teknik heyete başarılar diliyorum.”
Editör: TE Bilişim