** Van Büyükşehir’e sahasında 3-0’lık skorla mağlup olan Batman Petrolspor, 13. sıraya geriledi. Taraftar kötü futboldan kaygılı…

 

PETROL ÇÖKÜŞTE

Son iki haftada puan toplayamayan Batman Petrolspor’da alınan skorlar kadar kötü futbol da dikkat çekiyor. Pazar günü Van Büyükşehir önünde hiçbir varlık gösteremeyen Kırmızı-beyazlılarda kötü gidişat yönetim kadar taraftarı da düşündürüyor. Takımın bir anda çöküşe geçtiğini belirten bazı futbolseverler: “Her takım mağlup olabilir ama bir takım zirve hesabı yapıyorsa sahasında bırakın 3 puanı 1 puan bile rakiplerine vermemeli. Takımın defans hattında ciddi sorunlar var. Gol yollarında da üretkenlik yok. Uzun vadede ciddi sıkıntıların yaşanacağını kestirmek hiç de güç değil. Yönetimin ve teknik heyetin bir an önce ciddi önlemler alması kaçınılmaz” dediler.

 

“EMRE NEDEN OYNAMIYOR?”
Ligdeki ilk iki galibiyetinde önemli rol alan orta saha oyuncusu Emre Yakut’un neden kulübeye çekildiğine de anlam veremeyen futbolseverler, şöyle devam ettiler: “Emre iki maçın da yıldızıydı. Ancak ne olduysa haftalardır yedek kulübesinde oturuyor. Teknik heyetin ne yapmaya çalıştığını anlayamadık. Takımın henüz ideal 11’i yok gibi. Teknik heyetin daha fazla kayıp verilmeden radikal kararlar almasını bekliyoruz.”

Editör: TE Bilişim