** Bir süre önce göreve başlayan Petrolspor Futbol Direktörü Şahabettin Yanar, Genel Kaptan İlhan Erken, Teknik Direktör Durmuş Çolak ve yardımcıları, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Spor kamuoyuna iddialı mesajlar veren Çolak; “Beklentilerin farkındayız. Hedefimiz play-off değil, şampiyonluktur” dedi.

 

“ZİHİNSEL VE FİZİKSEL SORUNLARIMIZ VAR”
Futbol Direktörlüğü ve yeni teknik heyetle geçiş dönemi yaşayan Batman Petrolspor’da son gelişmeler basın mensuplarıyla paylaşıldı. TPAO tesislerindeki basın toplantısına Petrolspor Futbol Direktörü Şahabettin Yanar, Genel Kaptan İlhan Erken, Basın Halkla İlişkiler sorumlusu Kutbettin Barlak, Teknik Direktör Durmuş Çolak, yardımcı antrenör Metin Akpınar ve kaleci antrenörü Murat Erdeğer katıldı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Durmuş Çolak, beklentilerin farkında olduklarını belirterek; “Batman’a geldiğimiz için mutluyuz. Takımı izledim. İyi bir kadromuz var ama bu ligde koşmadan, mücadele etmeden maç kazanılmaz. Zihinsel ve fiziksel sorunlarımız var. Bu sorunları tamir etmek için arkadaşlarımızla yoğun çaba sarfedeceğiz. Önümüzde Darıca maçı var. Kazanmayı alışkanlık haline getirmeliyiz. İlkyarının son üç maçını da kazanmak istiyoruz” dedi.

 


“ELİMİZDE SİHİRLİ DEĞNEK YOK AMA…”
İlkyarının bitimine üç hafta kala kalan maçları kazanarak, zirve mücadelesine ortak olacaklarını ifade eden Çolak, şöyle devam etti; “Biz yeni bir sayfa açtık, taraftarımız da yeni bir sayfa açmalı. Onlardan alacağımız desteğin karşılığını vereceğiz. Desteklerini aldığımız takdirde her geçen gün Batman’ın lehine olacaktır. Elbette elimizde sihirli değnek yok. Belirli bir zamana ihtiyacımız var. Önümüzdeki üç maçın ardından yola devam edip, etmeyeceğimiz futbolcularımız da belirlenmiş olacak. Kendilerini önümüzdeki üç maçla tanıyacağım. Takımdaki tüm futbolculara eşit mesafedeyim. Hepsine güveniyorum. Ama bizi istemeyeni biz de istemeyeceğiz. Batman’a başarı için geldik, beklentilere yanıt olmak istiyoruz. Oyunun sonuna kadar kazanmayı arzulayan bir takım oluşturacağız. Hedefimiz play-off değil, bu ligi birincilikle bitirerek, şampiyon olmaktır. Kentin mülki amirleri başta olmak üzere tüm bileşenlerimizle Petrolspor’u hak ettiği noktaya taşımak istiyoruz.” 

Editör: TE Bilişim