** Batman Petrolspor, Afyonkarahisar kampındaki son hazırlık maçında 2. Lig Kırmızı grup ekiplerinden Balıkesirspor ile karşılaştı. Maçta üstün futbol sergileyen Petrol, rakibini golcü Mehmet Küçükdurmuş'un golleriyle 2-0'lık skorla geçti. Kırmızı-Beyazlılar, 4 hazırlık maçında 3 galibiyet ve 1 beraberlik elde ederek, lig maçları için umut verdi.

HAZIRLIKTA 3. GALİBİYET

2. Ligin yeni ekibi Batman Petrolspor, Afyonkarahisar kampını 4. hazırlık maçıyla tamamladı. Perşembe akşamı 2. Lig Kırmızı grup ekiplerinden Balıkesirspor ile karşılaştı. Karşılaşmada rakibi karşısında diri futbol sergileyen Kırmızı-beyazlılar sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı. Petrol'de golcü Mehmet Küçükdurmuş attığı iki golle yıldızlaşırken, futbolcuların mücadelesi takdir gördü. Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş'ın da izlediği maçta Batmanlı genç futbolcular da performanslarıyla göz doldurdu.

16 AĞUSTOS'TA BATMAN'DA TOPLANACAK

Afyonkarahisar kampını tamamlayan Batman Petrolspor'da futbolculara üç günlük izin verildi. Kırmızı-beyazlılar 16 Ağustos'ta Batman'da toplanacak. Ligin ilk maçında 28 Ağustos'ta Soma deplasmanına çıkacak olan Petrol, Batman'daki çalışmaların ardından lige hazır hale gelecek. Bazı transferlerin de Batman'daki çalışmalara dahil olacağı öğrenildi. Petrolspor kafilesi, 16 Ağustos'ta yeniden Batman'da bir arada olacak. (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim