**Lider Batman Petrolspor, şampiyonluk yarışında önemli bir viraja daha giriyor. Kırmızı-Beyazlılar, Pazar günü saha ve seyircisi önünde Nevşehir Belediyespor’u konuk edecek. Zorlu maçta Batmanlı futbolseverler Petrol’e tam destek verecek

MAÇ PAZAR GÜNÜ 14.00’TE
3. Lig 1. Grup lideri Batman Petrolspor, Pazar günü 14.00’te saha ve seyircisi önünde ligde play-off hesabı yapan Nevşehir Belediye’yi konuk edecek. Kritik maça tam kadro hazırlanan Kırmızı-beyazlılar, rakibini devirerek önemli bir virajı daha kayıpsız atlatmak istiyor. Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş, “Sahamızda önemli bir maça çıkıyoruz. Taraftarımızın da vereceği büyük destekle rakibimizi yeneceğimize inanıyorum. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Kayıpsız atlatmamız gereken bir karşılaşma” dedi.

İZMİR BÖLGESİ HAKEMİ YÖNETECEK
Zirve hattını yakından ilgilendiren maçın hakem triyosu da açıklandı. Karşımayı İzmir bölgesinden orta hakem Levent Balcı yönetecek. Balcı, daha önce de Petrolspor’un iki karşılaşmasını yönetmişti. Balcı’nın yardımcılıklarını ise Tansu Doğan ve Eren Öksüzler yapacak. Öte yandan Petrolspor 62 puanla liderliğini sürdürürken, rakip Nevşehir ise 48 puanla 3. Sırada yer alıyor. (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim