**Batman Petrolspor, Pazar günü saha ve seyircisi önünde son haftaların çıkışta ekibi Esenler Erok’u konuk edecek. Kırmızı-Beyazlılar, taraftarının desteğiyle rakibini devirerek moral bulmak istiyor

MAÇIN SAATİ; 19.00
Çarşamba günü Amedspor’a 2-0’lık skorla mağlup olan Batman Petrolspor, Pazar günü sahasında bu kez İstanbul ekibi Esenler Erok’u konuk edecek. Kırmızı-Beyazlılar, güçlü rakibini devirerek Amedspor yenilgisini telafi etmek istiyor. Sakatlıkları bulunan İlter ve Koray’ın forma giyemeyeceği karşılaşmada Petrolspor, tüm hesaplarını galibiyet üzerine kurdu. Öte yandan Petrolspor’da kart cezalısı Ferdi Konak da karşılaşmada forma giyemeyecek. Pazar günü 19.00’da oynanacak karşılaşmayı ise Ankara bölgesinden Gürcan Hasova yönetecek.

RAKİP ÇIKIŞ YAKALADI
Petrolspor’un konuk edeceği Esenler Erokspor son haftalardaki çıkışıyla dikkat çekiyor. Son üç maçını galibiyetle kapatan İstanbul temsilcisi, geçen Çarşamba günü ise konuk ettiği Afyonspor’u 5-1’lik skorla geçerek dikkatleri topladı. Petrolspor ise daha çok iç sahada kazandığı maçlarla grupta dikkat çekiyor. Deplasmanlarda iyi grafik çizmeyen Kırmızı-Beyazlılar, Esenler Erok’u da sahasında devirerek deplasman yenilgisini telafi etmek istiyor. Öte yandan Batmanlı futbolseverlerin de zorlu maçta Petrol’ü 90 dakika desteklemesi bekleniyor. (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim