**Batman Petrolspor ligin ilk iki haftasında futboluyla hazır bir görüntü vermedi. Tire 1922 hezimetiyle eleştirilerin daha da arttığı Kırmızı-Beyazlılar, taraftarı kahretti. Taraftarlar, sosyal medyada yapılan transferleri eleştirdi.

 

“FUTBOL ADINA BİR ŞEY YOK”

Sezona Teknik Direktör Mehmet Şahan ve nokta transferlerle güçlenerek başlayan Batman Petrolspor, aldığı peş peşe mağlubiyetlerle hayal kırıklığı yarattı. 6-2’lik Tire 1922 hezimetiyle eleştiri oklarının arttığı kulüpte futbolseverler ve spor kamuoyu şok etkisi yaşadı. Takımda birçok eksikliğin dikkat çektiğini belirten futbolseverler: “Takım olarak kötü bir Petrolspor izledik. 90 dakika pas hataları top kayıpları açık ve net olarak görüldü. Bu takımda 17 transfer yapıldı ama sahada izlediğimiz futbolcular çok kötü durumdaydı. Batman Amatör liginden bir kadro kurulsaydı Tire’den 6 gol yemezdi. Takımdaki futbolcuların kazanma hırsı yok. Bazı futbolcuların disiplinli olmayıp bağırmaları yetmediği gibi maç sonrası taraftarın üzerine gitmeleri doğru bir hareket değildir. Mağlubiyetlerin devamı gelmemi. Takım toparlanmalı” dediler.

KEPENGİ İNDİRDİLER

Bazı futbolseverler, Tire 1922 karşılaşmasının 85. dakikasında 6-2 mağlup duruma düşen Petrolsporlu futbolculara tepki amaçlı elektronikli skorboardın kepengini indirdi. Uzun bir aradan sonra takımın 6 gol yemesini hazmedemediklerini belirten taraftarlar, şöyle devam etti: “Bu takımda transfer neye göre yapıldı? Flaş denilen transferler bu futbolcular mıydı? Batman Petrolspor forması altı gol yemeye alışık değil. Kulüp Başkanı Aydın Gülmez radikal kararlar almalı. Aksi taktirde bu takımı iyi günler beklemiyor.” 

Editör: TE Bilişim