**Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş, Batmanlı futbolseverlere seslendi; “Pazar günkü maça herkesi bekliyoruz. 60 Yıllık kulübü düzlüğe çıkarmanın zamanı geldi. Herkesten destek bekliyoruz.”

YAVUZ, BATMAN’DA
Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş, ilkyarının son maçını saha ve seyircisi önünde oynayacak olan Kırmızı-beyazlıların Yozgat maçında yalnız bırakılmamasını istedi. Anlaşmaya vardıkları yeni Teknik Direktör Ahmet Yavuz’un da Batman’a geldiğini belirten Kulüp Başkanı Akbaş: “İlk yarının son maçını bu Pazar evimizde Yozgatspor’la oynayacağız. Geçen hafta aldığımız galibiyet moraliyle futbolcularımızın bu zorlu maçı da 3 puanla kapatacaklarına inanıyoruz. Gün, artık Petrolspor’a sahip çıkma günüdür. Pazar günkü maçta bu takıma gönül verenlerin yanı sıra tüm futbolseverleri yanımızda görmek istiyoruz. Her zaman 12. Adama ihtiyacımız var” dedi.

“GELECEĞE BAKIYORUZ”
Geçmişte kalan kötü dönemi anmak istediklerini ifade eden Başkan Akbaş, şöyle devam etti: “Geçmişi bir kenara bırakıyoruz. Artık önümüze bakıyoruz. İkinci yarı için yapacağımız çok iş var. Yeni Teknik Direktörümüz Ahmet Yavuz son maçı izledikten sonra ikinci yarının hazırlıklarına süratle başlayacağız. Yapacağımız transferleri de tamamen yeni teknik adamın doğrultusunda gerçekleştireceğiz. Petrolspor için artık bir dakikalık zaman kaybı yok. Sahamızda asla puan kaybına tahammülümüz olmadığı gibi ikinci yarı maçlarında da içerde-dışarıda kazanıp hızla tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istiyoruz. İkinci yarı maçları için çok iyi bir takım sözünü Batmanlı futbolseverlere veriyoruz.” (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim