**Batman Petrolspor’da takımdan gönderilecek futbolcular, hafta sonuna kadar açıklanıyor. Kırmızı-Beyazlı ekipte takımdan gönderilecek futbolcuların yanı sıra transfer edilmesi düşünülen mevkiler de belirlendi.

TRANSFER DÖNEMİ

Batman Petrolspor’da gözler, takımdan ayrılacak ve yeni transfer edilecek transferlere çevrildi. Kırmızı-Beyazlı ekibin yöneticileri Durmuş Ali Çolak’tan gelecek rapor doğrultusunda hareket edecek. Hocanın raporunu beklediklerini belirten Kırmızı-Beyazlı ekibin yöneticileri: “Takımda ilk 18’e girme şansı bulamayan bazı futbolcularla yollarımızı ayırmayı planlıyoruz. Hocamızın vereceği rapor doğrultusunda hareket edeceğiz. Ligin ikinci yarısında forma rekabeti daha da artacak” dediler.

SIKINTILI MEVKİLER BELİRLENDİ

Bu sezon ligde 17 maça çıkan Batman Petrolspor’da ikinci yarı hedef çıtasının yükselmesi için gözler transfere çevrildi. Savunmaya iki, orta sahaya bir ve bir kanat oyuncusuna yönelik transfer yapmayı hedeflediklerini belirten Kırımızı-Beyazlı ekibin yöneticileri: “Bazı mevkilerde sıkıntı yaşadığımız görülmektedir. Ara transfer döneminde az futbolcu ama kaliteli futbolcu almayı hedefliyoruz. Taraftarımız rahat olsun ikinci yarıda daha çok puan toplayıp ligi zirvede bitirmek için ne gerekiyorsa yapacağız” diye konuştular.

Editör: TE Bilişim