**Sahasında grubun iddialı ekiplerinden Düzcespor’u konuk eden Batman Petrolspor, rakibini Berat, Serkan ve Şahin’in penaltından attığı gollerle devirdi. Gol düellosuna dönen karşılaşmanın son bölümü ise nefes kesti. Petrol, aldığı galibiyetle puanını 21’e çıkardı ve ligde 8. Sıraya yükseldi.

NEFES KESEN MAÇ
2. Lig Beyaz grupta inişli-çıkışlı performansıyla dikkat çeken Batman Petrolspor, konuk ettiği grubun iddialı ekiplerinden Düzcespor karşısında iyi futbol sergileyerek, önemli bir galibiyet elde etti. Az sayıda taraftar topluluğunun yanı sıra Milletvekili Ziver Özdemir ve bazı kurum müdürlerinin de izlediği karşılaşma adeta gol düellosuna dönüştü. Maçta ilk yarının son dakikalarında Berat Satılmış’ın harika golüyle öne geçen Petrol, soyunma odasına avantajlı gitti. İkinci yarıya Düzce golle başladı. 50. Dakikada Düzce, Emre ile skora dengeyi getirdi. 63. Dakikasında ise Petrollü Serkan, parmak ısırtan gole imza attı. Bu dakikada Serkan, yaklaşık 35 metreden harika bir şutla kaleciyi avladı. 79’da ise Düzce bu kez Altar’la skora dengeyi getirdi. Maç son sözü ise 84. Dakikada Şahin Şafakoğlu söyledi.

MAÇIN ÖNEMLİ DAKİKALARI
Dk.4: Petrolspor maça iyi başladı. Bu dakikada Berat’ın kullandığı serbest atışta Düzce defansı ters vuruşla topu kendi kalesine gönderdi, kaleci topu son anda çıkardı

Dk.32: Düzcespor etkili geldi. Bu dakikada Altar’ın soldan ortasına Timur dokundu, top auta çıktı

Dk.44: Petrolspor, Berat’la öne geçti. Bu dakikada ceza yayına yakın noktada Berat harika vurdu, top ağlarla buluştu; 1-0.

Dk.50: Düzcesporlu ceza sahasına yakın noktada sert vurdu, Cihan kapattığı köşeden golü kalesinde gördü; 1-1.

Dk.63: Petrolspor bir kez daha öne geçti. Bu dakikada Serkan Yıldız, yaklaşık 35 metreden mükemmel vurdu, meşin yuvarlak ağlarla buluştu; 2-1

Dk.79: Düzce bir kez daha skora dengeyi getirdi. Petrol defansının uzaklaştıramadığı topta Altar’ın şutu bir kez daha Cihan’ın bakışları arasında ağlarla buluştu; 2-2.

Dk.84: Petrol’ün baskı kurduğu dakikalarda ceza sahasında topla buluşan İlter, kaleci tarafından düşürüldü. Hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Şahin, kaleciyi ters köşeye yatırdı: 3-2. Karşılaşma bu skorla sona erdi.

HAKEMLER: Tolga Güldibi ***, Oğuzhan Yazır ***, Burak Akduman ***.

PETROLSPOR: Cihan **, İbrahim **, Koray ***, Serkan ****, Şahin ****, Ebu Sıddık **, Serdar ***, Mahsun *** (Dk. 71 Fırat **), Fatih ** (Dk. 62 Osman **), Mehmet Küçükdurmuş ** (Dk. 62 Melih *), Berat *** (Dk. 81 İlter **).

DÜZCESPOR: Ersin **, Doğan **, Erçin **, Recep **, Hamit ** (Dk. 78 Samet *), Emre **, Hasan ** (Dk. 66 Rıdvan *), Eren ** (Dk. 66 Mehmet *), Çınar ** (Dk. 78 Kerem *), Altar **, Timur **

SARI KARTLAR: Serkan, Şahin, Mahsun (B. Petrol), Ersin, Doğan, Erçin, Recep (Düzce)

GOLLER: Dk. 44 Berat, Dk. 64 Serkan, Dk. 85 Şahin (B. Petrol),
Dk. 51 Eren, Dk. 80 Altar (Düzce)

Editör: TE Bilişim