**Batman Petrolspor Teknik Direktörü Durmuş Ali Çolak, Çağdaş spor servisine açıklamalarda bulundu. İlk yarının bitimine üç hafta kala ortada 9 puanın olduğunu belirten Çolak; “Futbolda dün yoktur, bugün vardır. Yeni bir sayfa için önce futbolcularım ardından taraftarımızın da kendine yakışan desteği vereceklerine inanıyorum” dedi.


**Taraftara umut veren Teknik Direktör Çolak; “Taraftarımız kulübümüze yeni bir şans versin. Her şey çok daha güzel olacak. Futbolcularım da taraftarın desteğinin hakkını verecek. Asla pet etmeyen, direnen ve takım halinde hareket eden, zevk alınan bir takımı herkes izleyecek” diye konuştu.


BATMAN’I İSTEMEYEN

FUTBOLCUYU BİZ DE İSTEMEYİZ”

Hafta sonu Darıca Gençlerbirliği maçıyla ilk karşılaşmasına çıkacak Batman Petrolspor’da yeni Teknik Direktör Durmuş Ali Çolak, önceki gün izlediği A2 maçının devre arasında gazetemizin spor servisinin sorularını cevapladı. Taraftara ve futbolculara mesaj öeren Teknik Direktör Çolak; “Futbolda dün yoktur, bugün vardır. Son dört haftada galibiyeti unutan bir takım varsa kazanmasını bilen bir takım da bu hafta olacaktır. Yaraları saracağız. İlk yarının bitimine 3 hafta var. Oynayacağımız rakipler puan sıralamasında üzerimizde” dedi.


PSİKOLOJİK SORUNLARIMIZ VAR”

Bazı maçların zor görünse de kolay geçebileceğinin altını çizen Çolak, şöyle devam etti; “Bazı maçlar çok zor gözükebilir ama kolaya çevirebiliriz. Bu da çok çalışmakla olur. Sahada koşmayan, mücadele etmeyen ve takım oyununa katkı sunmayan hiçbir futbolcuya görev vermem. Futbolcularımı seviyorum ama Batman’ı ve Petrolspor’dan ayrılmak isteyenlere de güçlük çıkarmayacağız. Bizi istemeyeni biz de istemeyeceğiz. İnsan, ekmek yediği yerin başarılı olmasını ister ve zamanı geldiğinde de ayrılmak istiyorsa müsaade edilir. Şu anda takımın içinde bir takım sıkıntılar var. Psikolojik sorunlarımız var. Bu sorunları zamanla çözeceğiz. Her geçen gün, Batman lehine olacak.”


TARAFTAR, YENİ BİR ŞANS VERSİN”

Başarı oldukça tribünlerin daha da dolacağına inandığını belirten Çolak; “Taraftar bizim olmazsa olmazımızdır. Taraftarsız bir takım düşünülemez. Başarı geldikçe tribünlerin daha da dolacağına inanıyorum. Futbolcularım işini yapacak ve alkışı da taraftara bırakacak. Batman’ın iyi bir potansiyeli var. Batman taraftarının beklentilerini de biliyoruz. Hedefimiz, ligi şampiyon olarak tamamlamaktır. Zamana ihtiyacımız var. İlk yarının bitimine daha üç hafta var. Ortada olan 9 puanı nasıl alacağımızın hesabını ve çalışmasını yapıyoruz. Futbolcularıma güvenim tam. Taraftarımız da kulübümüze yeni bir şans versin. Her şey çok daha güzel olacak. Futbolcularım da taraftarın desteğinin hakkını verecek” dedi.

******************


Çolak’la sözleşme imzalandı


Batman Petrolspor Teknik Direktörlüğüne getirilen Teknik Direktör Durmuş Ali Çolak, Petrolspor‘da göreve başladı. Kulüp Başkanı Gökhan Akın ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Çolak, Kırmızı-beyazlı ekiple resmi sözleşme imzaladı. Petrolspor kulübünün Türk futbolunda çok iyi bir yeri olduğunu belirten Çolak; “Beklentilerin farkındayım. İnsanlar bizden başarı bekliyor. İlk işim bu takımı gerek fiziksel gerek teknik, gerekse de psikolojik yönden toparlayıp, lider ile aradaki puan farkını kapatmaktır. Takımı Çıksalın karşılaşmasında izledim. Eksikleri az da olsa gördüm. Batmanlı sporseverlerle birlik ve beraberlik içerisinde yeni bir sayfa açarak, bu takımı hak ettiği yere getireceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim