*Antalyaspor’da ortaya koyduğu analizlerle birçok başarılı transferin arkasında olan ve daha önce kulüpte ‘scout şefi’ olarak görev yapan Batmanlı Teknik Direktör Ferda Ramanlı, İstanbul Medipol Başakşehir’den sonra eski kulübüne dönüş yaptı. Ramanlı, Fraport TAV Antalyaspor’un yeni genel menajeri oldu.

FUTBOLCULARI KEŞFEDİYOR
Ankara Üniversitesi Spor Akademisi mezunu Batmanlı Ferda Ramanlı, Fraport Antalyaspor’un yeni genel menajeri oldu. 2005-2012 ile 2016-2017 Yıllarında Antalyaspor’da görev alan, İstanbul Medipol Başakşehir’den sonra Kırmızı-Beyazlılara geri dönen Ferda Ramanlı, kulübün yeni genel menajeri görevini sürdürecek. Başkentte amatör küme takımlarında da forma giyen Ramanlı, Spor Akademisini bitirdikten sonra bir süre de Gençlerbirliği’nde çalıştı. Gezdiği 40 ülkede genç ve yetenekli birçok futbolcunun Türkiye’ye gelmesinde katkısı olan Ramanlı, yeni sezon öncesinde Antalyaspor’da genel menajerlik görevini üstlendi.

TEKNİK DİREKTÖR LİSANSINA SAHİP
UEFA Pro-lisansa sahip teknik direktörler arasında yer alan 46 yaşındaki Ramanlı, görev üstlendiği Süper lig takımlarında ortaya koyduğu analizlerle birçok başarılı transferin arkasında yer alan isimlerden biri. Yaşamının büyük bölümü aktif futbolla geçen Ferda Ramanlı Gençlerbirliği, Antalya ve Medipol Başakşehir’de ‘Scout’ Şefi olarak görev üstlenmişti. Yeni sezonda tekrar eski kulübü Antalyaspor’la anlaşan Ferda Ramanlı’nın yeni görevi de belli oldu. Daha önce Kırmızı-Beyazlılarda iki dönem görev alan Ramanlı, bu kez Antalyaspor’un Genel Menajeri oldu. (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim