**Batman 2. Amatör kümede mücadele eden İdman Yurdu’nun antremanları zevkli ve çekişmeli geçiyor. Kulüp Başkanı Selman Dinç, futbolcularla birlikte ter döküyor. İdman sonrası futbolculara tatlı ikram eden Dinç; “Geleceğin sporcularını keşfetmek kulübümüzün öncelikli hedefidir” dedi.
KOLEJ GİBİ KULÜP
İşadamı Selman Dinç’in Kulüp Başkanlığını yaptığı İdman Yurduspor, kolej takımını andırıyor. Karanlığın çökmesiyle idmanlarını 19 Mayıs semt sahasında yapan İdman Yurdu teknik heyeti ve futbolcularını, Kulüp Başkanı Selman Dinç yalnız bırakmıyor. Diğer yöneticilerle birlikte futbolcuların idmana katılan Dinç; “Sahada ter döken futbolcularımı kutluyorum. Örnek bir kulübüz. Centilmenliği ön planda tutmak. Altyapıya çalışmalarına yönelen teknik heyetimizin yanındayız. Her türlü desteği veriyoruz” diye konuştu.



“HEDEFİMİZ GENÇLERİ KEŞFETMEK”
Başkan Dinç, sözlerini şöyle sürdürdü; “Henüz amatörde yeni bir ekip sayılırız. Önceki yıl kurulan ekibimiz tamamen genç yeteneklerden oluşuyor. Bazı eksikliklerimiz var. Bunları gidereceğiz. Her semte yönelik projemiz kapsamında genç yetenekleri keşfedip kulübümüz bünyesine alacağız. Bir dönemler adını altyapıyla duyuran Batman’ın, yeniden o günlere dönmesi için kulübümüzün kapısını sonuna kadar gençlere açtık.”


Editör: TE Bilişim