**Cumartesi günü saat 13.00’te saha ve seyircisi önünde ağırlayacağı Darıca Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını tamamlayan Kırmızı-beyazlı ekibin Teknik Direktörü Ahmet Yavuz: “Telafisi olmayan maçlara çıkıyoruz. 3 Puanı almak için sahada var gücümüzle mücadele edeceğiz” dedi.

“SAHAMIZDA FİRE VERMEK İSTEMİYORUZ”
Batman Petrolspor Teknik Direktörü Ahmet Yavuz, Darıca Gençlerbirliği maçı öncesi taraftarlardan destek istedi. Telafisi olmayan maçlara çıktıklarını belirten Teknik Direktör Yavuz: “Cumartesi günü oynayacağımız maça hazırız. Ahmet Keleş ve Güner dışında eksik futbolcumuz yok. Kim oynarsa oynasın arkadaşını aratmayacak. Rakibin adı önemli değil, ister Darıca ister başka kentin takımı olsun, bizim için fark etmez. Kazanmak zorunda olduğumuz bir maça çıkacağız” dedi.

“MAÇ SAATİNİ BEKLİYORUZ”
Yarın saat 13.00’te yeni stadyumda oynanacak maça hazır olduklarını ifade eden Yavuz, şöyle devam etti: “Bu maçta futbolcularımız sahada var gücüyle mücadele edecekler. Maç günü hava yağmurlu gözüküyor ama şartlar ne olursa olsun bu maçı galibiyetle kapatmanın farkında olan futbolcularımız var. Ekibimizin hafta içindeki idmanlarda hırslı oluşu beni bir hayli umutlandırıyor. Şehirle kenetlendik. Artık bir çıkış yakalayıp düşme potasından uzaklaşmak istiyoruz. Yeter ki maçta sabırlı olalım. Sahamızdaki diğer maçları nasıl kazandıysak bu maçı da üç puanla kapatacağımıza inanıyorum.” (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim