DAVULLU DEĞİL, KOVALI DESTEK!
Tüpraşspor’un altyapısında top koşturan bazı genç futbolcular, takımlarını Güneşspor karşısında desteklemek için maçtaydı. Kapalı tribünde davul yerine kovayla destek veren Tüpraşspor taraftarının görüntüsü, objektiflere böyle takıldı. 


CENTİLMEN MÜDÜR
Tüpraş Batman Rafineri Müdürü Sinan Girgin, Tüpraşspor-Güneşspor maçı öncesi karşılaşmanın hakemleri ile iki ekibin takım kaptanlarına çiçek verdi. Hakemler ile iki takım kaptanlarına başarı dileyen Girgin, hatıra fotoğrafı çekti.


CENTİLMENLİĞİN FOTOĞRAFI
Şampiyon Tüpraşsporlu futbolcular, maçın bitiş düdüğüyle birlikte bir araya gelerek 2-0’lık skorla elenen Güneşsporlu futbolculara, ‘Güneşspor’ tezahüratında bulunarak, moral verdi. Sağanak yağış altındaki centilmenlik görüntülerine Batmanlı futbolseverlerde alkış tuttu.  Güneşsporlu futbolcular, -hem Tüpraşsporlu futbolcuların centilmenlik görüntülerine hem de soğuk havada maçı izleyenleri protokol tribünü önünde alkışladı.

YAĞMUR ALTINDA SEVİNÇ
Tüpraşsporlu futbolcular, maçın bitiş düdüğüyle birlikte altyapısındaki futbolcularıyla birlikte sağanak yağgış altında şampiyon olmanın sevincini yaşadı. Bu sezon U 17 liginin ardından 1. Amatör ligde de şampiyon olan Tüpraşsporlu futbolcuların sevincine sporsever Tüpraş Rafineri Müdürü Sinan Girgin de ortak oldu. Girgin, sağanak yağışa rağmen protokol tribününden inip futbolcularla birlikte şampiyonluk keyfini yaşaması sporseverlerden de takdir topladı.


1955 BATMANSPOR’UN RAKİBİ OLDU
Batman’ı bu sezon bölgesel ligde temsil eden 1955 Batmanspor’un baraj maçındaki rakibi Tüpraşspor oldu. Gelecek hafta Pazar günü 16 Mayıs şehir stadında oynanacak 1955 Batmanspor-Tüpraşspor maçında galip gelen takım, gelecek sezon Batman’ı bölgesel amatör ligde temsil etmek için hak kazanacak. (Spor servisi)

 

Editör: TE Bilişim