** 9 Ay önce ALS hastalığına yakalanan Batmanlı eski futbolcu ve antrenör Metin Kanağı’ya her kesimden moral geliyor. Fenerbahçe’nin yıldız futbolcuları Caner, Ozan, Volkan, Hasan Ali, Volkan ve Alper, videolarlarla; “Metin abi geçmiş olsun” mesajı gönderdi...

FB’Lİ FUTBOLCULARDAN VİDEO
ALS hastalığıyla mücadele eden Batmanlı eski futbolcu ve antrenör Metin Kanağı’ya, Fenerbahçeli futbolculardan jest geldi. Yıldız futbolcular Caner, Ozan, Volkan, Hasan Ali, Volkan ve Alper, ‘videolu’ geçmiş olsun mesajı gönderdi. Ayrı ayrı gönderilen videolarda futbolcular: “Metin ağabey geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Seni seviyoruz. Bir an önce iyileşmeni diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

İMZALI FORMA DA GÖNDERDİLER
Futbolcular videoların yanı sıra imzalı formayı da Kanağı’ya gönderdi. Petrolsporlu eski futbolculardan Mustafa Zengin ve Fenerbahçe masörü Murat Çalışkan’ın aracılığıyla forma Kanağı’ya teslim edildi. Fenerbahçeli futbolcuların jestine teşekkür eden spor adamı Metin Kanağı: “Rahatsızlığımdan bu yana birçok kesimin yakın ilgisini gördüm. Fenerbahçeli futbolcuların jesti beni duygulandırdı. Düşüncelerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

 

Editör: TE Bilişim