**Ligin ilk maçında puan kaybı yaşayan ve Ziraat Türkiye kupasına erken veda eden Batman Petrolspor, Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Ordu ekibi Fatsa Belediye maçının hazırlıklarını sürdürüyor

PETROL GALİBİYETE KOŞULLANDI
3. Lig 1. Grup temsilcisi Batman Petrolspor, Pazar günü Ordu ekibi Fatsa Belediyespor’a konuk olacak. İlk maçında Bursa Yıldırım karşısında sahasında skordan çok kötü futboluyla dikkat çekip, kupa maçında da Hendekspor’a elenen Batman Petrolspor, çıkışa geçmek istiyor. Tesislerinde Zafer Hızarcı yönetiminde Fatsa maçına hazırlanan Kırmızı-Beyazlılar, deplasmanda galip gelerek toparlanmak istiyor. Pazar günü Ordu’da oynanacak maçın başlama saati 15.30.

KUPAYA ERKEN VEDA ŞAŞIRTTI
Ligin ikinci resmi müsabakası kupa maçında da kötü futboluyla dikkat çeken Kırmızı-beyazlıların Ziraat kupasına erken vedası spor kamuoyunda da eleştiri topladı. Takımın iki maçtaki futbolundan memnun olmayan taraftarlar; “Takımımız lige en erken hazırlanan ekip oldu. Daha iyi futbol ve skorlar bekliyorduk. Henüz ligin başı ama bu denli kötü futbol bizi üzdü. Umarız ekibimiz Fatsa’dan 3 puanla dönerek, ligdeki iddiasını ortaya koyar” dediler. (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim