**Sahasında Isparta 32 Spor’u konuk eden Batman Petrolspor, öne geçtiği karşılaşmadan 2-1’lik skorla mağlup oldu. Petrolspor bu sezon ilk kez sahasında mağlup olurken, Rize bölgesi orta hakemi Yücel Büyük ve Trabzon bölgesi yan hakem Kadir Beyaz, kararlarıyla taraftara saç-baş yoldurttu

İÇ SAHA BÜYÜSÜ BOZULDU
2. Lig Beyaz grupta sahasında Isparta 32 Spor’u konuk eden Batman Petrolspor, rakibine 2-1’lik skorla yenildi. Petrol, aldığı mağlubiyetle bu sezon ilk kez evinde yenilgi yüzü gördü. Maraton bölümünün dolduğu karşılaşmada taraftarlar Petrolspor’u 90 dakika destekledi. Karşılaşmaya iyi başlayan Petrol, 23. Dakikada Melih’le öne geçti. Isparta 31. Dakikada Bahattin ile skora dengeyi getirdi; 1-1. Beraberlik sonrası konuk ekibin baskısını kıramayan Petrol, 40. Dakikada ikinci golü kalesinde gördü. Maçın ilk devresinde ve ikinci devresinde Rize bölgesi orta hakemi Yücel Büyük ve Trabzon bölgesi yan hakem Kadir Beyaz, kararlarıyla taraftara saç-baş yoldurttu. Petrol, bu sezon ilk kez sahasında mağlup olarak, fırsat tepti.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI
Dk.14: Petrol maça etkili başladı. Defansın hatasında topu kapan Berat’ın şutu kalecide kaldı.

Dk.23: Petrolspor, golü erken buldu. Bu dakikada ceza sahası içinde toplu buluşan Melih şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi; 1-0.

Dk.31: Isparta skora dengeyi getirdi. Bu dakikada defansın arkasına atılan topta Koray, rakibini durdurmadı. Bahattin, Cihan’la karşı karşıya kaldı ve topu ağlara gönderdi; 1-1.

Dk.40: Isparta, ikinci golü buldu. Bu dakikada kullanılan korner karambol oluşturdu, son dokunan Ispartalı Hüseyin oldu; 1-2.

Dk.44: İlk devrenin son saniyesinde Petrollü Melih kafayla topu kaleye gönderdi, meşin yuvarlak direkten döndü.

Dk.65: İkinci devre oyunu rakip kaleye yığan Petrol, zaman zaman tehlike oluşturdu. Berat’ın şutunda top az farkla auta çıktı.

Dk.77: Petrol beraberliğe yaklaştı. Bu dakikada Osman’ın ara pasında Melih kaleciyle baş başa kaldı, şutu az farkla auta çıktı. İlerleyen dakikalarda Petrol’ün çabası skoru değiştirmedi ve maç Isparta’nın 2-1’lik üstünlüğüyle sona erdi. Maç sonrası taraftarlar, hakemin kötü yönetimine tepki gösterdi

Editör: TE Bilişim