**İnegöl galibiyetiyle moral bulan Batman Petrolspor, Erzincan karşılaşmasına sıkı hazırlanıyor. Kırmızı-Beyazlılar, karşılaşmaya tam kadro hazırlanıyor

PETROL MORALLİ
2. Lig Beyaz grupta geçen hafta 5 haftalık galibiyet hasretine son veren Batman Petrolspor, Pazar günü karşılaşacağı Erzincan maçının hazırlıklarını sürdürüyor. İnegöl maçı sonrası futbolculara verilen iki günlük izin sonrası Çarşamba günü karşılaşmanın hazırlıklarına start veren ve tempoyu artıran Kırmızı-Beyazlılar, puan sıralamasında 1 puan önündeki ve geniş bütçeyle kurulan Erzincan’dan eli boş dönmek istemiyor. Teknik Direktör Ahmet Yavuz yönetiminde maça tam kadro hazırlanan Petrol, deplasmandan puan ya da puanlarla dönerek, çıkış yakalamak istiyor.

GENÇLERİN PERFORMANSI ARTIYOR
Petrolspor’un genç futbolcuları da idmanlarda hırslarıyla dikkat çekiyor. Geçen hafta ilk 11’de forma şansı bulan genç Fatih’in dışında Bedran, Azad, Semih ve diğer genç futbolcuların performansından teknik heyet umutlu. Geçtiğimiz haftalarda Çağdaş Spor’a konuk olan Teknik Direktör Ahmet Yavuz; “Genç futbolcularımız her geçen gün daha iyiye gidiyor. Artık daha fazla şans bulacaklar” açıklamasında bulunmuştu. (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim