** Lider Bergama’ya 3-0’lık skorla mağlup olan Batman Petrolspor’da rota Van maçına çevrildi. Teknik Direktör Orhan Kapucu: “Maçın ilk dakikalarında yediğimiz gol planlarımızı alt üst etti” dedi.

 

“KAZAYA UĞRADIK”

Ligde zirve hesabı yapan Batman Petrolspor, Bergama deplasmanında aldığı mağlubiyetle ‘şok’ yaşadı. Maçı değerlendiren Petrolspor Teknik Direktörü Orhan Kapucu, yol kazasına uğradıklarını söyledi. Kapucu, şöyle devam etti: “Maçın 3. Dakikasında kalemizde gördüğümüz gol bir anlamda planlarımızı bozdu. Gol sonrası üç net gol pozisyonu yakaladık ama değerlendiremedik. İkinci yarıda da tüm riskleri alarak rakip kaleye yüklendik ama skoru bulamadık. Skor ile sahaya yansıttığımız futbol bir birini yansıtmadı.”

 

“HEDEFİMİZDEN ŞAŞMAYACAĞIZ”
Aldıkları bir mağlubiyetin dünyanın sonu olmadığını da kaydeden Kapucu: “Lig uzun bir maraton. Açıkçası ‘bay’ haftası da bize yaramadı. Ancak bir mağlubiyeti de çok abartmamak lazım. Bizim sezona başlamadan belirlediğimiz bir hedef vardı. İlk devre bittiğinde ilk 5’te yer almak için çaba sarf edeceğiz. Önümüzdeki hafta sahamızda karşılaşacağımız Van’ı devirerek yeniden çıkışa geçeceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim