** Batman Petrolspor, yarın saha ve seyircisi önünde ağırlayacağı Elazığ Belediye maçına kilitlendi. Kırmızı-beyazlılarda tek yol; 3 puan…


“ÜÇ PUAN BİZİM OLACAK”

Batman Petrolspor, yarın evinde ligin dibindeki Elazığ Belediyespor’la karşılaşacak. Kırmızı-Beyazlılar üç puandan başka bir sonuç düşünmüyor. Rakiplerini küçümsemediklerini belirten Petrollü futbolcular; “Yarın evimizde kritik bir karşılaşma var. Lider Düzyurt maçı öncesi önce bu maçı düşünüyoruz. Kendimize güveniyoruz. Taraftarımıza iyi bir futbol ve skoru izlettirmenin hesabı içindeyiz. Tempolu futbolumuz dikkat çekecek. Taraftarımız bizi 90 dakika desteklesin. İki haftalık çıkışımızı sürdürmeye kararlıyız. Rakibimizin durumu bizi ilgilendirmez. Biz işimize bakıyoruz” dediler. 

 

“HER MAÇ FİNAL”
Kırmızı-beyazlı ekibin tecrübeli teknik patronu Adnan Şentürk de rakiplerini küçümsemediklerini söyledi. Ligdeki tüm maçlara final gözüyle baktıklarını belirten Şentürk; “Bizim için her maç final niteliğinde. Kimseyi küçümsemiyoruz. Ancak sahamızda kimseye verecek puanımız yok. Elazığ maçında üç puanı alıp, hafta içi karşılaşacağımız lider Düzyurt’a odaklanmak istiyoruz. Bu süreçte alacağımız puanlarla arzu ettiğimiz noktaya gelmeyi hedefliyoruz. Taraftarın desteğiyle bu takım şampiyonluğun en güçlü adayı olacaktır” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim