YURTTAŞ’LAR PETROL’DEN AYRILDI
3. Lig 3. Grup temsilcisi Batman Petrolspor’da yeni yönetimle ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bir süre önce takımın hissedarlardan avukat İrfan Yurttaş’a devri gündeme gelmiş, ancak Batman Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğündeki oluşumun devreye girmesiyle süreç yeniden şekillenmeye başlamıştı. Kulüp Başkanlığından ayrılan Ekrem Konaç ile BATSO arasında devam eden görüşmelerin olumlu ilerlemesi nedeniyle kulübe daha önceden talipli olduğunu açıklayan hissedarlardan avukat İrfan Yurttaş, Teknik Direktör Tarık Yurttaş ile basın toplantısı düzenleyerek, kulüpten ayrıldıklarını duyurdu.

“1 AY SÜREYLE OYALANDIK”
Basın toplantısında açıklamalarda bulunan İrfan Yurttaş: “Ekrem beyin çağrısıyla takımı zor durumdan çıkarmak için yönetime talip olduk. Yaptığımız her iki görüşmede de tüm konularda anlaşmamıza rağmen kapılar ardından yapılan görüşmeler nedeniyle takımın bize devri yapılmadı. Biz kesinlikle BATSO öncülüğündeki oluşuma karşı olmadık, olmayız da. Fakat madem BATSO’ya devir gündemdeydi, devir için neden çağırıldık. 1 Aylık süreçte hep oyalandık. Yüzde 25’lik hissemiz ödenerek kulüpten ayrıldık. Buraya güzel projeler gerçekleştirmek için gelmiştik. Bir süredir yaptığımız görüşmelerle yeni yönetimi bile hazır hale getirmiştik. Fakat son görüşmeler nedeniyle durum farklı boyutlar kazandığından kulüpten ayrıldık” dedi.

TARIK YURTTAŞ, GÖREVİ BIRAKTI
Geçtiğimiz hafta Teknik Direktörlük görevine getirilen Tarık Yurttaş da istifasını açıkladı. Yurttaş, şöyle konuştu: “Ben Petrolspor’un bir evladıyım. Bu takım sayesinde büyük kulüplere kadar yükseldim. Biz buraya gelirken hiçbir maddi çıkar düşünmeden geldik. Gel dediler geldik, git dediler gittik. BATSO öncülüğündeki oluşuma itirazımız olmadı. Önceki gün yaşadığımız tartışma nedeniyle takımdan ayrılma kararı aldım. Bura özür dileyeceğim sadece bir kesim var o da Batmanlı çocuklar. Niyetim her zaman Batmanlı çocuklara ‘Bu benim takımım’ diyebilecek bir takım oluşturmaktı. Bunu gerçekleştirememenin burukluğunu yaşıyorum.” (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim