**Batmanlı 24 yaşındaki Veysel Coşkun, İrlanda’da düzenlenen Doğal Vücut Geliştirme Dünya şampiyonasında (WNBF) iki branşta Dünya ikinci olarak iki madalya kazandı. İrlanda’daki başarısıyla Los Angeles’ta düzenlenecek Pro WNBF şampiyonasına katılmaya hak kazanan Batmanlı sporcu Coşkun; “En büyük hedefim Dünya arenasında profesyonel olarak yer almak” dedi.

BATMANLI SPORCUNUN BAŞARISI
İrlanda’da düzenlenen Doğal Vücut Geliştirme Dünya şampiyonasına (WNBF) Türkiye’den katılan tek sporcu olan Batmanlı genç sporcu Veysel Coşkun, iki başarıya birden imza attı. Hafif ve Atletik Fizik dallarında Dünya 2’si olan 24 yaşındaki sporcu Coşkun, iki branşta da madalya aldı. İrlanda’daki başarısıyla önümüzdeki aylarda Los Angeles’ta düzenlenecek ‘Pro WNBF’ şampiyonasına katılmaya hak kazanan Batmanlı sporcu Coşkun; “Böylesi büyük bir organizasyona Türkiye’den katılan tek sporcuydum. İki branşta aldığım Dünya ikinciliğiyle  Los Angeles’ta düzenlenecek profesyonel Doğal Vücut Geliştirme şampiyonasına katılmaya hak kazandım” dedi.

KÖY GÜREŞİNDEN DÜNYA 2.’LİĞİNE
10 Yaşından beri köydeki ilkokulda güreşe ilgi duyarak spora yöneldiğini belirten başarılı sporcu Coşkun; “Segırka ilkokulunda güreşe olan ilgim öğretmenlerimin ilgisini çekti ve bu alanda bir süre ilerledim. Daha sonra kafes dövüşü sporuna, ardından da boksa yöneldim. Bu alanda da Dünya derecelerim bulunuyor. Son yıllarda da vücut geliştirme sporuna yöneldim. Hedefim bu alanda en iyi yere ulaşmak” dedi. (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim