*Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkan adaylarından ve İstişare Grubu adayı Bayram Demirhan, yeni dönemde yetki aldıkları takdirde Batman’daki profesyonel, amatör, mahalli, okul takımları ve tüm spor branşlarını destekleyeceklerini söyledi.

SPOR AKTİVİTELERİNE TAM DESTEK

Ekim ayında yapılacak olan BATSO seçimlerine iddialı hazırlanan Başkan adaylarından İstişare Grubu adayı Bayram Demirhan, Batman’daki tüm spor aktivitelerinin yanında olacaklarını ve sporcuları destekleyeceklerini açıkladı. Yeni dönemde yetki aldıklarında Batman’daki tüm spor dallarında planlamaya gideceklerini belirten Demirhan ; “Gerek profesyonel takım gerekse de Batman’daki tüm spor branşlarında uzun vadeli planlamalarımız olacak. Amatör takımlardan okul takımlarına varana dek tüm branşlara destek vereceğiz ve yanında olacağız. Nüfusu hızla artan Batman’ın ekonomisine yön verdiğimiz gibi spor branşlarını da unutmayacağız” dedi.

“CİDDİ PLANLAMALARIMIZ OLACAK”

Bayram Demirhan, şunları kaydetti: “22 Yaşındayken kurduğum amatör takımda kulüp Başkanlığı da yaptım. Amatör spor’un bir şehir için ne kadar önemli bir aktivite olduğunu biliyorum ve BATSO’da da görev yaptığım süre içinde amatör takımların malzemelerden yararlanması için de üzerime düşeni yapmıştım. Yeni dönemde de Allah nasip ederse, şehrimizdeki tüm spor branşlarına yönelik ciddi planlamalarımız olacak.”  (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim