TEİAŞSPOR ÜSTÜNLÜĞÜ
2014-2015 U19 Bölge şampiyonu Batman Teiaşspor oldu. Diyarbakır’da final maçında Muş Liderspor’la karşı karşıya gelen Teiaşspor, Serhat ve Serdar’ın golleriyle 2-0’lık skorla mağlup etmesini bildi. Teiaşspor yöneticilerinden İlhan Baran, Cemalettin Sevgili, Faruk Baş, Mehmet Pekgül ve Mehmet Selim Başçı’nın yanı sıra Batman Gençlerbirliğispor, Sağlıkspor, Eğitimspor, Bıçakcıspor ve 19 Mayısspor  kulüp yöneticileri, Down Sendromlu çocuklar ile velileri izledi.

TRİBÜNLERE KOŞTULAR
Muş Liderspor’u 2-0’lık skorla finalde mağlup etmeyi başaran Teiaşsporlu futbolcular, maçın bitiş düdüğüyle birlikte önce hocaları Faysal Aydın, Musa Sertkaya ve Sıddık Hakkı Kilit’e, ardından da tribünde kendilerini destekleyen Batmanlı futbolseverlere koştu. Soyunma odasında bölge finali olmanın sevincini yaşayan Teiaşspor kafilesini Batman’a gelişinde Teiaş Bölge Müdürü ve Teiaşspor Kulüp Başkanı Süleyman İlhan karşıladı. İlhan, şöyle konuştu; “Ekibimi kutluyorum. Altyapının meyvesini almaya başladık. Bu çıkışımız sürecek. Türkiye finallerinde birkaç futbolcumuzun, menajer, hocalar ile kulüp yöneticilerin gözüne gireceğine inanıyoruz.” 



DOWN SENDROMLU ÇOCUKLARIN MUTLULUĞU
Teiaşspor’un bölge şampiyonu olmasıyla birlikte sevinen Down Sendromlu bazı çocuklar, kafileye eşlik etti.  Teiaş Bölge Müdürü ve Teiaşspor Kulüp Başkanı Süleyman İlhan, Down Sendromlu çocuklar ile kafileyi Çömçe lokantasında ağırladı. İlhan; “Sosyal aktivitelere önem veren kulübüz. Futbol takımımızın bünyesinde 200’ü aşkın lisanslı sporcu var. Down Sendromlu çocukları önemsiyoruz. Onları her etkinliğimizde görmek istiyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim