**Teknik heyetin değiştiği Batman Petrolspor, bugün sahasında Beylerbeyispor’u konuk edecek. Son 5 maçını kazanamayan Kırmızı-beyazlılar, rakibini devirerek rahatlamak istiyor.


SEÇSEV İLK SINAVINDA
Batman Petrolspor, bugün sahasında 13.00’te Beylerbeyispor’u ağırlıyor. Hafta başında Kırmızı-Beyazlı ekibin başına geçen Teknik Direktör Cengiz Seçsev, taraftarın huzurunda ilk sınavına çıkacak. 16 Mayıs şehir stadındaki maçta taraftar desteği beklediklerini belirten Kulüp ikinci Başkanı Hayrettin Gülmez: “Taraftarımızın desteğiyle üç puanı alacağımıza inanıyorum. Kulüpte yeni bir süreçten geçiyoruz. Kan değişikliğinin olumlu yansımasını bekliyoruz. Bu maçı kayıpsız atlatarak ligde üst sıralara yerleşmek istiyoruz” dedi.

“RAKİBİ BİLİYORUZ”
Beylerbeyi takımının genç ve koşan bir ekip olduğunu belirten Teknik Direktör Cengiz Seçsev ise şunları söyledi: “Rakibi biliyoruz ve gerekli önlemleri aldık. İç sahada puan kaybetme gibi bir lüksümüz yok. Hafta içinde iyi bir çalışma programı geçirdik. Tüm futbolculara eşit gözle bakıyorum. Çok çalışan ve terini akıtan futbolcu formayı alır.”

Editör: TE Bilişim