**BDP Batman Belediye Eşbaşkan adayları Sabri Özdemir-Gülistan Akel, 30 Mart seçimlerinde göreve geldikleri takdirde 1955 Batman Belediyespor’u 3. Lig’e çıkarmak için tam destek vereceklerini açıkladı.

 

“SPORU ÖNEMSİYORUZ”

Batman TV Spor gündemine konuk olan BDP Batman Belediye Eşbaşkan adayları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel, spora dair açıklamalarda bulundu. Batman gençliğine yeni bir spor tesisi ve mahallelere gençlik merkezlerini kazandıracaklarını belirten Özdemir ve Akel: “30 Mart yerel seçiminde Batmanlı hemşerilerimizin desteğini aldığımız taktirde sporda da devrim niteliğinde çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz. Tilmerç TOKi yakınlarında inşaatı bitmek üzere olan kadın spor merkezini yeterli bulmuyoruz. Bu kez kentin kenar semtlerine modern spor tesisleri kazandırmak için kolları sıvayacağız. 30 Mart seçimlerin ardından yeni bir spor kompleksini daha Batman’a kazandırmanın sözünü veriyoruz” dediler.

“3. LİG İÇİN DESTEK VERECEĞİZ”

1955 Batman Belediyespor’u şampiyon yapıp, tekrar 3. Lig’de görmek istediklerini belirten Özdemir ve Akel, sözlerini şöyle sürdürdü: “Turuncu-Mavili ekibimizi şampiyon olarak görmek istiyoruz. Bu konuda ne gerekirse yapacağız. Batmanlıların yıllardır özlem duyduğu yeni bir 3. Lig takımına destek sunacağız. Batman gençliğiyle birlikte ilimizi yöneteceğiz. Halk yeni bir üçüncü lig takımı istiyorsa bizler de beklentiye cevap vereceğiz. Petrolspor’u da önemsiyoruz. Petrolspor Kulüp Başkanı sayın Aydın Gülmez ve ekibinin son haftalarda aldıkları başarılı sonuçlardan ötürü kutluyoruz. Pazar günü Elibol Sandıklıspor maçında takımımızı destekleyeceğiz. Petrolspor’un da 2. Lige çıkması için üzerimize düşeni yapacağız. Batmanlı gençlerin daha çok profesyonel liglerde oynaması için gerek alt yapıya gerekse de profesyonel takımımıza destek sunacağız.” 

Editör: TE Bilişim