**1955 Batman Belediye Spor Kulübünde 1.5 yıldan bu yana top koşturan iki yetenek, Galatasaray ve Sivasspor’a transfer oldu.

TURNUVADA KEŞFEDİLMİŞLERDİ
1955 Batman Belediyesporlu İslam Aydın Galatasaray’a, Yunus Emre Konak ise Sivasspor’a transfer oldu. 21 Nisan’da Antalya'da Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği tarafından düzenlenen, ‘TÜFAD 2024 Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği’ne 48 takım ve derneğin şubeleri tarafından seçilmiş 600 yetenekli çocuk katılmıştı. Aralarında 1955 Batman Belediye Spor Kulübü futbolcularının da bulunduğu TÜFAD 2024 Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği’ne,  Galatasaray ve Sivas Spor’lu yöneticilerinin beğendiği sporcularımızdan İslam Aydın Galatasaray’a, Yunus Emre Konak ise Sivas Spor’a transfer oldu. Transferden memnun kaldıklarını belirten Belediye Başkan Yardımcısı ve 1955 Batman Belediye Spor Kulübü Başkanı Doç. Dr. H. Murat Şahin, makamında kabul ettiği sporcuları tebrik etti.

AİLELER MUTLU
İmkan tanındığında başarılı çalışmalara imza atarak, spor kulüplerine altyapıdan sporcu yetiştirdiklerini ifade eden Şahin, Aydın ve Konak’a yeni takımlarında başarılı olmaları temennisinde bulundu. Sporcu velileri, Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy’un Batman’a her alanda yaptığı başarılı çalışmalar ve Batmanlı gençler için yapılan hizmetlerin takdire şayan olduğunu belirterek teşekkür etti. Gelişmeler karşısında oldukça heyecanlanan İslam Aydın ve Yunus Emre Konak, 1955 Batman Belediyespor yöneticilerine, teknik heyetine ve takım arkadaşlarına, başarıdaki katkılarından ve emeklerinden dolayı teşekkür etti. (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim