** 8 Kademe olarak düzenlenen Turkcell Süper Kros Ligi’nin 2. kademe yarışları Batman’da düzenlendi. Müsabakada Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş ekipleri de yarıştı.

KIRAN KIRANA YARIŞMA

Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar’ın yanı sıra Asbaşkan Yasin Taş, Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aydın Ekinci ile Şube Müdürü Halil Çöl 2. kademe yarışlarını yerinde takip ettiler. Kıran kırana mücadelenin sergilendiği yarışlar sonucunda Büyük Erkekler kategorisinde ilk iki sırada İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un atletleri yer aldı. Bekir Karayel 31.52’lik derecesiyle altın madalyanın sahibi olurken, Vedat Günen 32.02 ile gümüş madalyayı boynuna geçirdi. Ego Spor’dan Sedat Gönen de 32.05 ile kürsünün üçüncü sırasında yer aldı. 6 Km’lik parkurda koşulan Büyük Kadınlar kategorisinde ise Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nden Sevilay Eytemiş 21.50’lik derecesiyle varış çizgisine ulaşan ilk isim oldu. Üsküdar Belediyespor Kulübü atletlerinden Burcu Büyükbezgin 22.00 ile ikinci, Özlem Kaya da 22.13 ile üçüncü olarak yarışı tamamladı.

ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Atletlerin takımlarına puan kazandırabilmek ve kürsüde yer alabilmek için ter döktüğü müsabakalarda Genç Erkeklerde Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü’nden Ramazan Karagöz 19.05’lik derecesiyle yarışı ilk sırada tamamladı. Fenerbahçeli sporcu Saffet Elkatmış 19.14 ile gümüş madalya elde ederken, Ego Spor Kulübü’nden Göksel Demir de 19.16’lık derecesiyle bronz madalyanın sahibi oldu. Sporcuların zorlu hava şartları altında mücadele ettiği 2. Kademe yarışlarında Genç Kadınlarda Şölen Spor’dan Ayşe Argun 14.51 ile birinci, Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nden Tuğbay Erdal 14.57 ile ikinci, Fenerbahçeli atlet Gülşen Karataş ise 15.07’lik derecesiyle üçüncü oldu. Turkcell Kros Ligi’nin 2. Kademe Yarışları sonrasında düzenlenen törende mücadele ettikleri kategorilerde dereceye giren sporculara ödüllerini, Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, İl Müdürü Aydın Ekinci ve Şube Müdürü Halil Çöl verdi. 

Editör: TE Bilişim