**Petrolspor Teknik Direktörü Ahmet Yavuz, ilk etap kamp çalışmalarını değerlendirdi. Batman kampının verimli geçtiğini belirten Yavuz; “Burada güzel bir temel attık. Şimdi Afyon’da bu temelin üzerine çıkacağız” dedi.

“FUTBOLCULARIMIZ MUTLU”
Geçen Cumartesi günü tamamlanan Batman kampını değerlendiren Petrolspor Teknik Direktörü Ahmet Yavuz, ‘Futbolcularımız Batman’da çabuk kaynaştı’ dedi. Batman’da güzel bir temel attıklarını belirten Teknik Patron Yavuz; “Kampımız verimli geçti, burada güzel bir temel attık. Şimdi bu temelin üzerine tempomuzu arttırarak devam edeceğiz. Futbolcularımızın fiziki eksikliklerini tamamladık. Ciddi bir eksiğimiz yok. Karakterli futbolcu topluluğuyla çalışıyoruz. Oyuncularımdan oldukça memnunum. Batman kampında çok şükür her şey yolunda gitti. Futbolcularımız Batman’da çabuk kaynaştı. Futbolcularımız Batman’da mutlu. Güzel bir uyum yakaladık” dedi.

“YENİ TRANSFERLER AFYON’DA OLACAK”
Yeni transferlerin Afyonkarahisar’daki kampa dahil olacağını ifade eden Yavuz, şöyle devam etti; “Afyonkarahisar’da güzel bir ortamda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Afyon’daki kampa dahil olacak yeni futbolcularımız olacak. Kadromuzu orada tamamlamayı planlıyoruz. Batman’ı isteyerek gelen futbolcuları tercih ettik. İyi oyuncular getirmeye çalıştık. Futbolcularımız bizi şehrimize mahcup etmeyecektir. Şehrimiz bize büyük değer veriyor, yalnız olmadığımızı biliyoruz. Arkamızda 600 Bin nüfusun olduğunu hissediyoruz. Biliyoruz ki biz onlara layık olduğumuzda tribünlerimiz de dolacaktır. Taraftarlarımıza savaşan bir takım izlettireceğiz.” (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim