*Petrolspor Basın Sözcüsü Emin Çelik ise dostça biten müsabakadan puanla ayrılmanın sevincini yaşadıklarını belirterek: “Puanla dönmemizde katkıları olan yöneticilerden futbolcularımıza, teknik heyetten taraftarlara kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.”

BALABAN: “BÜYÜK BİR İLGİYLE KARŞILAŞTIK”
TRT Kürdi TV’nin Cumartesi günü naklen verdiği ve spor yazarı Kutbettin Barlak’ın yorumladığı Soma-Batman Petrolspor maçının dostça bitmesi, Batmanlı futbolseverleri sevindirdi. Kırmızı-Beyazlı ekibin Futbol Şube sorumlusu Mustafa Balaban, Manisa Valiliği görevini başarıyla sürdüren Batman’ın eski Valisi Ahmet Deniz ile Soma’lı yöneticilerin gösterdikleri ilgi ve alakaya teşekkür etti. Soğuk havada kendilerini yalnız bırakmayan ve sahada iki ‘kardeş takımı’ perçinleyen centilmenliğin fotoğrafını çektirdiklerini belirten Balaban: “Eski Valimiz sayın Ahmet Deniz’e ne kadar teşekkür eksik azdır. Buz gibi havada bir an olsun yanımızdan ayrılmadı ve maçın güzel bir ortamda geçmesi için her türlü imkanı bize sağlayan Vali sayın Deniz’e şükranlarımızı sunuyoruz. Soma’lı yöneticilerin de misafirperverliğini unutmayacağız. Zorlu deplasmanda bizi yalnız bırakmayan Ege’deki taraftarlarımıza da teşekkür ediyoruz” dedi.

ÇELİK: “EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER”
Manisa-Soma deplasmanından puanla dönmenin sevinci içinde olduklarını ifade eden Kırmızı-Beyazlı ekibin Basın Sözcüsü Emin Çelik ise kendilerine yalnız bırakmayan herkese teşekkür ettiklerini söyledi. Manisa Valisi Ahmet Deniz’in ev sahipliğini unutmayacaklarını belirten Çelik, şunları kaydetti: “Sahaya mutlak 3 puan için çıktık. İlk yarıda talihsiz bir golle yenik duruma düşmememize rağmen oyundan kopmadık. Ve zorlu deplasmandan puanla ayrılmasını bildik. Öncelikle Vali sayın Ahmet Deniz, soğuk havada bile bir an olsun yanımızdan ayrılmadı. Yine Ege Bölgesi’nden gelen batmanlı taraftarlarımıza da teşekkür ediyoruz. Zorlu maç öncesinde takımımızı motive eden Valimiz sayın Hulusi Şahin ile ekrandan maçı güzel şivesiyle yorumlayan spor yazarı arkadaşımız Kutbettin Barlak ile TRT Kürdi TV ekibine teşekkür ediyoruz. Emeği geçen herkese teşekkürler.” (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim