Basketbol Batman İl Temsilciliği, kentte basketbol branşının hak ettiği yerlere ulaşması için kurumlara yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Sporun altyapısına verdiği destekle bilinen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer’i ziyaret eden Basketbol Temsilcisi Remzi Boztepe ve yöneticiler, spora desteklerinden ötürü Özel İdare camiasına teşekkür etti

ÖZER’E MİLLİ TAKIM FORMASI
Basketbol Batman İl Temsilciliği, basketbol branşının kentte yaygınlaşması ve genç yeteneklerin spora kazandırılmasına yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Kamu kurum-kuruluşlara yönelik ziyaretlerini sürdüren Basketbol Temsilcisi Remzi Boztepe ve Batman Basketbolu Geliştirme Komitesi üyeleri Ahmet Yağız, Veysel Özdaş, Metin Gürbüz ve Barış Arslan, bu kez İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer’i ziyaret etti. Özel İdare’nin Batman spor altyapısına verdiği destekler için Özer’e teşekkür eden heyet, basketbolun yaygınlaşması için de destek istedi. Ziyarette konuşan Boztepe; “Batman’da basketbol branşının iyi yerlere gelmesini istiyoruz. Kurumların bünyesinde basketbol branşına yönelik kulüplerin artırılmasını istiyoruz. Yetenekli gençlerimizi basketbola kazandırmak isityoruz” dedi.

HANGARLAR SPOR SALONUNA DÖNÜŞECEK
Heyetin ziyaretine teşekkür eden Genel Sekreter Özer, Özel İdare olarak altyapı branşlarını desteklerini belirterek, tesisleşme çalışmalarının sürdüğüne dikkat çekti. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 3 Milyon TL’lik desteğiyle iki hangarı spor salonuna dönüştüreceklerini belirten Özer; “Sporun tüm branşlarını destekliyoruz. Futbola yönelik tesisleşmeleri tamamladık. Bakanlığımızın desteğiyle iki tekstil hangarını da spor salonuna çevireceğiz. Projelerimiz hazırlandı. Basketbol branşına yönelik de çalışmalarımız sürüyor. Sporu ve gençleri desteklemeye devam edeceğiz” diye konuştu. Ziyaretin sonunda İl Temsilcisi Boztepe, Genel Sekreter Özer’e Basketbol Milli Takımının formasını takdim etti. (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim