** Petrolspor Taraftarlar Derneği Başkanı Özdemir Çelik, AK Parti Milletvekillerinin Petrolspor’a sahip çıkmasını istedi. Çelik; “Petrolspor üç transfer yapamıyor. Sayıştay sorununun çözülmesi için Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’ten destek bekliyoruz” dedi.


ÖDENEK SORUNU ÇÖZÜLMELİ”

Sayıştay denetçilerinin Petrolspor’un ödeneğini durdurması üzerine çıkmaza giren Batman Petrolspor, transfer yapmakta güçlük çekerken, Petrolspor Taraftarlar Derneği Başkanı Özdemir Çelik, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e seslendi. Çelik, şöyle konuştu: “Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’den randevu alamazsak Başbakan’dan randevu talep edeceğiz. Sayıştay’ın Petrolspor’un ödeneğini durdurması bu ilin tek profesyonel takımını zor durumda bıraktı. Ekibimizin üç transfer yapamayacak hale gelmiştir. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek girişimlerde bulunursa bu sorunun kısa sürede çözüleceğine inanıyoruz.”


İDDİASIZ TAKIM İSTEMİYORUZ”

Batmanlı futbolseverlerin iddiasız bir takım izlemek istemediğini de ifade eden Petrolspor Taraftarlar Derneği Başkanı Çelik: “Yerel seçimler öncesinde birçok ilin Milletvekilleri takımlarıyla ilgileniyor. Maalesef Batman’da bu tabloyu göremiyoruz. Eğer Petrolspor’la kimse ilgilenmezse biz de farklı eylemlerle tepkimizi göstereceğiz. İlimizin birçok noktasında tribün liderlerimizle birlikte stant kurup imza kampanyasını da başlatmayı planlıyoruz. İkinci yarıda iddiasız bir takım izlemek istemiyoruz” diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim