**Batman Petrolsporlu atletler yeni başarılara imza attı. U20’de Ruken Tek, U18’de ise Ramazan Yıldız Türkiye şampiyonu oldu.

ALKIŞLARLAR ONLARA
Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Dağ Koşusu U18 Dünya Kupası ve Avrupa Dağ Koşusu Şampiyonası’nın seçmesi niteliğindeki yarışma Trabzon-Köprübaşı ilçesinde yapıldı. Bu yıl ikinci kez Köprübaşı’nda yapılan Dağ Koşusu Milli Takım seçme şampiyonası, U18, U20 ve büyükler yaş gruplarında gerçekleşti. Yaklaşık 160 atletin yer aldığı koşular sonunda podyuma çıkan sporculara sponsor firma Ulaşım Sigorta tarafından para ödülleri dağıtıldı. U20 yaş grubunda Batman adına katılan Batman Petrolspor’un başarılı sporcusu Ruken Tek Türkiye şampiyonu olurken, yine bir başka Petrolsporlu Ramazan Yıldız ise U18’de ise Türkiye şampiyonu olarak milli takıma girmeyi başardı. Ruken Tek’in Avrupa şampiyonası için İsviçre’ye ve Ramazan Yıldız’ın ise Dünya Şampiyonası için İtalya’ya gideceği açıklandı.

DEMİR, SPORCULARI KUTLADI
TPAO Batman Bölge Müdürü ve Petrolspor Kulüp Başkanı Mustafa Demir ise başarılarından ötürü sporcuları kutladı. Demir, şunları söyledi: “Milli takım seçmesinde iki sporcumuzun Türkiye şampiyonu olarak milli takıma girmelerinden büyük mutluluk yaşadık. Ülkemizi, Batmanımızı ve Petrolsporumuzu, İtalya ve İsviçre’de yapılacak olan müsabakalarda temsil etmeleri önemli. Bu büyük başarıdan dolayı başta sporcular olmak üzere antrenörlerimizi ve emeği geçen herkesi kutluyorum.” (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim