**Erzurum-Palandöken kampında ikinci özel maçını Artvin Hopaspor ile yapan Kırmızı-Beyazlılar, Reha Kurt’un ilk yarıda attığı golle rakibini devirdi. Petrol, iki özel maçta da kalesinde gol görmedi.
PETROL İYİ YOLDA
Cumartesi günü sona erecek Erzurum-Palandöken kampında hazırlık maç serisini sürdüren Batman Petrolspor, özel maçta Bölgesel Amatör Ligi temsilcisi Artvin Hopaspor’u, Reha Kurt’un golüyle geçti. Teknik Direktör Tarık Yurttaş, ilk yarıda ideal kadroyla çıktığı Hopa karşısında ikinci yarıda tüm futbolculara şans verdi. Rakipleri karşısında iyi futbol sergilediklerini belirten Yurttaş; “Erzurum’da son hazırlık maçımızı Cumartesi günü Ağrıspor ile oynayacağız. Hopa karşısında her iki yarıda da üstün olan bizdik. Skordan çok oyun bizi memnun etti” dedi.
GÖKDEMİR; “GÜZEL GÜNLER YAKINDA”
Kırmızı-Beyazlı ekibin yöneticilerinden Latif Gökdemir, Palandöken kampının hafta sonu biteceğini söyledi. 18 Ağustos’ta Van’da Vanspor’la hazırlık maçı oynayacaklarını kaydeden Gökdemir, şöyle konuştu; “Artvin Hopa karşısında ilk kez izleme imkanı bulduğumuz ekibimiz iyi futbol sergiledi. İkinci yarıda daha çok yedek ağırlıklı kadroyla mücadele verdik. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Tecrübeli bir kaleci ve orta saha elemanı arayışındayız. Petrolspor’u güzel günler bekliyor. İyi bir hazırlık dönemi geçiren ekibimiz ve teknik heyetimize güveniyoruz.” (Spor Servisi)

 

Editör: TE Bilişim