**2016-2017 Batman BATSO 1. Amatör Ligi’nde şampiyon Tüpraşspor oldu. İl yöneticilerinin ilgi gösterdiği karşılaşma sağanak yağış altında oynandı. Tüpraşspor, Güneşspor’u 2-0’lık skorla devirerek, Batman Amatör Ligi’nin şampiyonu oldu.

İLGİ GÖREN KARŞILAŞMA
2016-2017 Batman Amatör liginde play-off maçlarında finale kalan Güneşspor ile Tüpraşspor, Cumartesi günü 16 Mayıs şehir stadında karşı karşıya geldi. Sağanak yağmur altında oynanan maçı Vali Ahmet Deniz, Vali Yardımcısı Mekan Çeviren, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Halil Eren, Tüpraş Batman Rafineri Müdürü Sinan Girgin, BATSO Başkanı Abdulkadir Demir ile futbolseverler izledi.



ANLAMLI PANKART
Tüpraşspor ve Güneşsporlu futbolcular ile maçın hakemleri, anlamlı bir pankartla sahaya çıktı. Batman Valiliği ve Halk Sağlığı Müdürlüğü’nün ‘Sigarayı sen de bırak, sevdiklerini değil’ pankartını tutan iki ekibin futbolcuları ve hakemlerine, futbolseverler alkışla cevap verdi.

GOLLER PEŞ PEŞE
Güneşspor-Tüpraşspor maçının ilk yarısında iki takım da temkinli oynadı. İkinci yarıda sağanak yağışa rağmen takımlar mücadeleden kopmadı. 86. Dakikada Hayrettin’in kafa vuruşla öne geçen Tüpraşspor, 92. Dakikada ise İbrahim’in vuruşuyla farkı ikiye çıkardı. Karşılaşmanın 94. Dakikasında Güneşsporlu Nihat, gördüğü kırmızı kartla oyundan atıldı ve karşılaşma bu skorla kapandı.

İL YÖNETİCİLERİ KUPALARI VERDİ
Amatör liginde şampiyon olan ekiplerin kupalarını Vali Ahmet Deniz ile beraberindeki yöneticiler verdi. 1. Amatör ve U17 liglerinde şampiyon Tüpraşspor, 2. Amatör ligde şampiyon olan İdman Yurduspor ve U19’da şampiyon olan Teiaşspor’un kupalarını il yöneticilerinden aldı. (Spor servisi)

 

Editör: TE Bilişim