65. DAKİKADA MAÇ TATİL EDİLDİ

19 Mayıs semt sahasında Cumartesi günü oynanan 72 Batmanspor-1955 Batman Belediyespor karşılaşması tamamlanamadı. Karşılaşmanın 65. dakikasında hakemin 72 Batmansporlu futbolcuya kırmızı kart göstermesinin ardından saha karıştı. Orta hakem Fatih Aksoy, saldırıya uğradığı gerekçesiyle yardımcılarıyla birlikte soyunma odasına girdi ve karşılaşmayı tatil etti. Futbol Disiplin Kurulu, 72 Batmanspor-1955 Batman Belediyespor maçıyla ilgili kararı önümüzdeki günlerde açıklayacak.


TEİAŞ’I DEVİRDİ, DENGELERİ DEĞİŞTİRDİ

Gençlerbirliği-Teiaş karşılaşmasında ise sürpriz yaşandı. İlk yarıda Teiaşspor’lu İbrahim’in attığı gole engel olamayan Kırmızı-Siyahlılar, ikinci yarıda dirildi. Gençlerbirliğispor Mehmet ve Ömer’in attığı gollerle Teiaşspor’u 2-1’lik skorla yenerek, play-off yolundaki rakibinin hesaplarını alt üst etti.


PLAY-OFF, YENİDEN BAŞLADI

Gençlerbirliğispor’un Teiaşspor’u 2-1 yenmesiyle şampiyonluk yarışı iyice kızıştı. İkinci hafta sonunda 3’er puanı olan Gençlerbirliği, 1955 Batman Belediye ve Teiaşspor, şampiyonluk yolunda bir birlerinin izinde. Bu arada gelecek hafta Teiaşspor-72 Batmanspor, Gençlerbirliğispor-1955 Batman Belediyespor karşılaşacak.


 
Editör: TE Bilişim