**Batman Petrolspor, Aksarayspor maçına çift idmanla hazırlanıyor. Son haftalarda düşüşe geçen Aksaray da Petrol’a özel hazırlanıyor.

 

“KİMSEDEN ÇEKİNMİYORUZ”

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Batman Petrolspor, Pazar günü konuk olacağı Aksarayspor maçına dikkatli hazırlanıyor.  Üç haftadır rakiplerinin galibiyet yüzü görmemesinden ötürü işi daha da sıkı tuttuklarını belirten Kırmızı-Beyazlı ekibin yöneticileri; “Rakibimiz genç bir takıma sahip. 90 Dakika koşup mücadele ediyorlar. Üç haftadır rakibimizin galibiyeti yok. Onlar bu maça farklı hazırlanıyor. Ancak bizim puan ve puanlara ihtiyacımız var” dediler. Maça hırslı hazırlanan futbolcular ise şunları söyledi; “Taraftarımız bizden galibiyet bekliyor. Pusuya yattık. 90 dakika sabırlı ve istekli futbolumuzu göstereceğiz. Sahada sabreden ve mücadeleyi bırakmayan taraf biz olacağız. Taraftarımıza deplasmanda galibiyet armağan etmeye hazırlanıyoruz. Rakibimizin durumu bizi ilgilendirmez. Biz bu sezonun en iyi futbolunu Aksaray deplasmanında oynamaya hazırlanıyoruz.”

 

“DEPLASMAN FOBİSİNİ YENECEĞİZ”

TPAO tesislerinde günde çift idmanla Aksaray maçına hazırlandıklarını belirten Batman Petrolspor Sportif Direktörü Hayrettin Aktan ise şunları söyledi; “Bireysel anlamda iyi bir ekibiz, sezona bazı şanssızlıklardan dolayı iyi başlayamadık. Bu hafta deplasmanda oynayacağımız Aksarayspor karşılaşmasında şeytanın bacağını kırarak deplasman fobimize son vermek istiyoruz. Batmanlı sporseverlerle birlik ve beraberlik içerisinde bu takımın başarıya ulaşabilmesi için tek yürek olmalıyız. Allah Batman Petrolspor’un yar ve yardımcısı olsun.”

Editör: TE Bilişim