Batman Petrolspor’un sahasında ilk kez akşam maçlarına çıkması taraftarları memnun etti. Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş; “Batman’a önce 2. Lig, şimdide de akşam maçları heyecanını yaşatmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Taraftarlarımızın tribünleri doldurmasını bekliyoruz” dedi.

“BATMAN’DA İLK OLACAK”
16 Yıl aradan sonra 2. Lig’e ‘merhaba’ diyen Batman Petrolspor, bu kez akşam maçlarıyla taraftarlarına bir ilk yaşatacak. Bir süre önce kulüp yönetiminin TFF’ye yaptığı başvuruya onay çıkmıştı. Kırmızı-Beyazlılar, iç sahadaki ilk maçı olan Nazilli Belediyespor’la 20.00’de karşılaşacak. Petrolspor’un Batman’da ilk kez akşam maçlarını oynaması taraftarlar arasında da sevinç yarattı. Birçok futbolseverler, tribünleri doldurmak için şimdiden hazırlıklara başladı. Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş; “Futbolseverlerimizi akşam maçlarıyla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Batman’da bir ilk olacak. Pazar akşamı tüm Batmanlıları 20.00’de oynanacak karşılaşmaya bekliyoruz” dedi.

MAÇIN BİLETLERİ 20 TL
Petrolspor yönetimi, akşam maçlarının fiyatlarını da 20 lira olarak belirledi. Birçok 2. Lig kulübünde akşam oynanan maçlar 50-100 TL arasında değişirken, Petrolspor yönetimi maç biletlerini en alt limitte tuttu. Öte yandan Petrolspor yönetimi, geçen sezondan bu yana kadın taraftarlardan ise bilet ücreti almıyor. Karşılaşma öncesi ulaşım sorunu yaşamaması için de Belediye tarafından stadyuma otobüs görevlendirilmesi yapılması da bekleniyor. (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim