** Teaisşpor Kulüp Başkanı ve Teiaş Grup Müdürü Süleyman İlhan, play-off’a kalan takımı TEİAŞ’ı yemekte ağırladı. İlhan: “Teiasşpor ailesi kendine yakışanı her zaman yapacaktır. Futbolcularımız ahlaklarıyla ve hareketleriyle örnek olmaya devam edecektir” dedi.

 

“BAŞARI KADAR AHLAK DA ÖNEMLİ”

Batman Amatör liginde genç kadrosuyla finale kalmayı başaran Teiaşspor, beraberlik örneği sergiliyor. Teaisşpor Kulüp Başkanı ve Teiaş Grup Müdürü Süleyman İlhan, Aydınkonakspor galibiyetinin ardından futbolcularını yemekte ağırladı. Teiaşspor yöneticilerinden İlhan Baran, Mehmet Pekgül, Selim Başçı’nın da yer aldığı dayanışma yemeğinde konuşan İlhan: “Teiaspor ailesi, Batman sporunda örnek çalışmalara imza atacaktır. Bizim derdimiz günübirlik başarı değil. Derdimiz; Batman gençliğinde örnek gençler yetiştirmektir. Yöneticiler, antrenörler ve futbolcular olarak Batman spor kamuoyu güzel çalışmalarımıza imza atacağına inanıyoruz” dedi.

 

“BATMAN GENÇLİĞİ KAZANIYOR”

Genç kadrolarıyla iyi sonuçlara imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten İlhan, şöyle devam etti: “Kalıcı çalışmalar için mücadele ediyoruz. Toplulaştırma sorunu nedeniyle spor tesislerimize başlayamadık. Fakat önümüzdeki aylarda toplulaştırma çalışmaları da tamamen ortadan kalktığında Batman gençliğine kalıcı spor tesisler inşa edilecek. Batman gençliğine kalıcı tesisler yaptığımız zaman altyapıdan kazandığımız gençlerle ülke futboluna iyi futbolcular yetiştireceğiz. Kazanan Batman gençliği olacak.”

Editör: TE Bilişim