** Batman Petrolspor, ikinci yarının ikinci maçından da üç puan çıkarttı. Kırmızı-beyazlılar, Yomra’yı Emre’nin golüyle devirerek, zirve yarışında iddiasını gösterdi.

İKİ HAFTADA 6 PUAN
Trabzon ekibi Yomra deplasmanına çıkan Batman Petrolspor, rakibini 1-0’lık skorla devirdi. Ligin ikinci yarısının ikinci maçında da 2’de 2 yapan Petrol, puanını 32’ye çıkardı. Saha zemini kötü karşılaşmada ilk yarının 34. Dakikasında Emre Bayram’ın golüyle öne geçen Kırmızı-beyazlılar, maçın ikinci yarısında da skoru korumasını bildi ve 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı. Petrol, aldığı galibiyetle zirveye göz kırptı.

FUTBOLCULARA 2 GÜNLÜK İZİN
Karşılaşmanın ardından teknik heyet, futbolculara iki günlük izin verdi. Petrolspor, Salı günü tesislerinde hafta sonu karşılaşacağı Kemerspor maçına hazırlanacak. Yomra galibiyetini Çağdaş’a değerlendiren Teknik Direktör Tarık Yurttaş: “Bozuk saha zemini bizi oldukça zorladı. Maçın özellikle ilk yarısında iyi mücadele ettik ve golü bulduk. Maçın ikinci yarısında da pozisyonlarımız vardı, bir topumuz da direkten döndü. Fakat son 20 dakikada ciddi baskı yedik. Önemli olan üç puandı” dedi.

Editör: TE Bilişim